nasıl msj hazacan puhaha guzeldi neyse ya bende s700 vardı eger buda onun gibiyse kesinlikle msj yazımı n70 ten basit diyebilirim tuslar tam msjlıktı yani. ama eger degismediyse gecerli bu cunku w900 u elime almadım
6681 kullanıyorum çok memnunum tanıdığım herkese tavsiye ediyorum her nekadar kaba olsada .. 6680 inde bazılarında rehber sorunu varmış ve ön kamerasının çekimleri berbatmış.. n70 yeni çıktığı için tabiki donanımları yüksek olacaktır ve kapışmada 1. sırayı alacaktır. bence 6681 ile 6680 eşit değil 6681 sorunsuzluk kulvarında 6680i geçer!..
6680 kullanicisiyim.. o kdar para werip sikayetci olmak olmuyor.. ön kamerasi berbat dendi; video körüsmesi icin orda; ön kameradan manzara cekiosan; afferm sana.. n70in özellikleri 6680den cok farkli degil; hatta ben symbianlarinin isim farkindan baska fark bilmiyorum; bilöen warsa anlatsin.. n70 niye 6680den daha yetenekli gösteriliyor?? ama arkadaslar 6680 ile 6681in kiyasi brz gereksiz ) kolay gelsin..
n70 bi kere o videoyla havada karada önde bi kere. ama galeri olsun diğer işlemler olsun 6680'e göre çok yawaş. aslında 6680 de ve n70 de 220 mhz.. ama şöyle düşünün. eski bi bilgisayarda win95 mi hızlı çalışır yoksa windows xp mi.
aynı muhabbet.
symbian 8.1 ve symbian 8.0 gibi..
hatta kendi ellerimle çektiğim n70 ve 6680 foto karşılaştırması.. buyrun bakın http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=35329
videodan bahsettim, resimleride koydum. geriye ne kaldı.. ses.. hek iki telde stereo ve kesinlikle aynı kalitede ses veriolar.. ama bi artısı var n70 in Radyo...
sevgiler..