memet çavuş Üye djsalih91' Alıntı: 6630 la ben top oynarım Genişletmek için tıkla ... oynarken kafana gelirde kırılır inşallah (kafan yani)
djsalih91' Alıntı: 6630 la ben top oynarım Genişletmek için tıkla ... oynarken kafana gelirde kırılır inşallah (kafan yani)
maxibrk Üye memet çavuş' Alıntı: oynarken kafana gelirde kırılır inşallah (kafan yani) Genişletmek için tıkla ... Alemsiniz yaa.. 6630 kullanıyorum ama RAM düşük..N70 almayı düünüyorum.N70 ses yönünden de 6630'dan iyi ayrıca..
memet çavuş' Alıntı: oynarken kafana gelirde kırılır inşallah (kafan yani) Genişletmek için tıkla ... Alemsiniz yaa.. 6630 kullanıyorum ama RAM düşük..N70 almayı düünüyorum.N70 ses yönünden de 6630'dan iyi ayrıca..
djsalih91 Üye bu konuyu kapatın bence 6630 u ben telefon diye kullanmam bu konuyu açanda gerizekallık
maxibrk Üye djsalih91' Alıntı: bu konuyu kapatın bence 6630 u ben telefon diye kullanmam bu konuyu açanda gerizekallık Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım! Hayırdır ne o "gerizekalık" falan? Arkadaşımız gerek duymuş ki açmış. Bir şey öğrenmek istemiş ki sormuş. Nasıl oluyo şimdi anlamadım? Neresi "gerizekalık"
djsalih91' Alıntı: bu konuyu kapatın bence 6630 u ben telefon diye kullanmam bu konuyu açanda gerizekallık Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım! Hayırdır ne o "gerizekalık" falan? Arkadaşımız gerek duymuş ki açmış. Bir şey öğrenmek istemiş ki sormuş. Nasıl oluyo şimdi anlamadım? Neresi "gerizekalık"
djsalih91 Üye neyin gereği adam resmen murat 131 mi ferrari mi diye sorsa daha iyi bu saçmalık kendi dengi telefonlarla eşleştirsin ağzı olan konuşuyor nolacak
neyin gereği adam resmen murat 131 mi ferrari mi diye sorsa daha iyi bu saçmalık kendi dengi telefonlarla eşleştirsin ağzı olan konuşuyor nolacak
aLone Üye 6630 ilk çıktığından beri kral telefon kullanmayan bilemez onun için yorumlara dikkat edelim
metalwings Üye 6630 öneririm... Sarjla ugrasmazsın... 6630 Konuşma süresi 6 saat N70 de ise 3.5 saat 6630 UMTS - 6630 Hafıza kartı adaptörü -
6630 öneririm... Sarjla ugrasmazsın... 6630 Konuşma süresi 6 saat N70 de ise 3.5 saat 6630 UMTS - 6630 Hafıza kartı adaptörü -
OMG LOL! Üye N70 al 6630 işlemcisis daha iyi ama n70 te 3g war sonracıma 1gb destekliyo ekranı daha büyük pili cok az gidiyo 6630 ama ben kukllanıyom
N70 al 6630 işlemcisis daha iyi ama n70 te 3g war sonracıma 1gb destekliyo ekranı daha büyük pili cok az gidiyo 6630 ama ben kukllanıyom