kendi telefonumun ismini duyunca öveyim dedim gerçekten çok memnunum 6630dan 2 yıl oldu kullanalı hiç sıkılmadım fiyatının ne kadar düştügüde hiç ilgilendirmiyor özellikle sensör olmasıda gayet iyi gündüz tuş takım ışıkları yanımıyor şarjı 3 gün gidiyor müzik dinledigim halde hem fiyasada 6630 göre düşünürsek fazla özellikli bir telefonda çıkmadı az bi kamera az bi hafıza yükselktmekle bir sürü para vermenin alemi yok...
benim 6630 pilden bi sorun yasamıyorum sarjım 2 gun gidiyo ve aşırı müzik dinlememe ragmen 3 gün gittigi oluyo bataryam orjinal fabrika cıkışli dir
bide kulaklık adaptörü aldım arabada amfide var takıyom 6630 işte manyak modifiye
katılıyorum 6630 süper 6630 program yüklemede sorunu yok direkt yüklüyorsunuz progrmları sorunsuz ve hızlı bir şekilde yok sertifikaymış yok buymuş.. son derece <<<<<<---hızlı--->>>>
bndede 6630 var şarz sorununu çözdüm nasılmı? bi kere telefonun ayarlarında şebeke ayarı olması lazım orda çift hat-gsm var gsmyi seçin 2.si ekran ayarından ışığı azaltın şarzın kullanım süresi uzuyor