6630 gibisi yok ........

arkadaşlar 6630 da format problemi yaşıyorum başka bir çözümü varmı benim denediğim yöntem *,3,yes,kapalı iken açma tuşuna basılı tutmak bunlar bir çok nokia modellerinde işe yarıyo ama 6630 da başarısız yardım ederseniz sevinirim.

sakın o işlemleri yapınca ekranda formating gibi yazı bekleme çıkmaz ama doğru yaptıysan telefon açıldığında sana tarih saat ayarı sorar

ya arkadaşlar bir ara yeni 6630 çıkmıştı müzik edition galiba ne farkı var normalinden? uzun zamandır merak ediyordum.

kapar kırmızı kullaklık farklı 256 lık kart yanında veriliyo bide müzik çalar programı var kartta

mservank

Üye
mzüikçaları farklı n70 müzikçaları gibi bi de kırmzı kartı verdiği donanımlar ise kart okuyucu-yazıcı galiba dönüşütürücü veriyorlarmıydı hatırlamıyorum

060606

Üye
dimi yav son çıkanlar hikaye n95 falan en çok dosya destekleyen telefondur bende var muvee video düzenleyici ikisi bi arada bi 6680 lerde var bi bunda başka kimsede yok nasıl yılın telefonu seçilmio anlamadım demekki adamlar seçmeyi bilmio

ibonline

Üye
2.5 yıl oldu galiba emektar 6630 ve bitanede yanına sony ericsson aldım k800
biri kamerada lider diğeride programda...

ybaycan

Üye
evet katılıyorum yeni aldım iyi gibi ama!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaslar benim telefon 6600 takoz gibi bir telefon su anda bozuldu heralde 6630 kıskandı... bak 6600 dan da olduk kaldık mı telefonsuzzz öğrenci adamız paramızda yokkk napcazz simdi ...

kain061

Üye
6630 çok güzeldi ..hem 256k renk hemde 3g çift kamera olduğu için 6680 aldım..ikisinden de çok memnunum..kısa zaman aralıklarla 7610 6670 6630 aldım..kısaca bu telefonlar emsal gibiydi ama hiç biri 6630 kdar iyi değil..hele 7610 çok yavaştı:S

kaban42

Üye
tanımam ustune telefonumun

fdumanli

Üye
Varmı benim telefonum gibisi Katılıyorum sana.

rap_mode

Üye
6630 süper bende önceden 3650 vardı sora 6260 aldım ve şimdi 6630 var eniyisi tabiki 220 Mhz işlemci süper bu telefonu aldığımda çok rahatladım neredeyse çalışıtramadığı program-oyun yok

aynen dostum 1.5 seneden beri kullanıyorum telefona su girdi nerden baksan 20 e yakın yere dustu hatta evin 2 nci katından betona dustu halla bi sorun yok

pinkmoon

Üye
eger sarjınız cok gidiyosa ekran ayarlarından parlaklıgı azaltın benim cok işime yaradı umarım sizinde yarar

ramazan12345

Kapalı Hesap
bende de 6630 var gercekten mükemmel.kizilöesi ve radyo olsaydi n72 ye gerek kalmazdin: