en eski 6630 kullanıcısılardanım devam 1.5 seneyi aştı galiba...
telefon bence mükemmel 1 gb kington hafıza kartıda aldım birda saolsun bir akradaş bana 6289 ornijal kulakllık verdi ses kalitesi süper...
bir ay önce 6630'u verip N70 aldım ama çok pişman oldum çünkü berbat bir telefon evet kamerası iyi radyosu da var ama gerisi berbat menüleri çok ağır bir müzik dinliycen diyelim 5 dk. bütün müzikleri tarıyor hiç memnun kalmadım o yüzden N70' geri verip tekrar 6630 aldım. kimseye N70'i tavsiye etmiyorum benden söylemesi...
nokia 6630 üzerine ne telefonlar çıkardı hala 6630 konuşulduğuna göre ciddi anlamda iyi bir telefon demekki,1 ay falan kullandım farkına varamamışım telefonun,.
arkadaşlar bende 6630 kullanıyodum 7 ay öncesine kadar n70 aldım 6630 kadar serii çalışmıyo bi kere onu gözden kaçırmamak lazım dezavantajlarıda video kaydı yapıpta ses kalitesine bakarsanız n70 süper video kalitesi harika 6630 da radyo yok flaş yok şarj olayına gelince n70dede aynı sorun var ama ben size şunu öneririm deneyin aradaki fakı göreceksiniz. nokianın 2 türlü şarjı var birisi kare şeklinde olan eski tip şarlar 6600,7610,6670,6260 vs 2 cisi uzun diktörtgen olan var ama kare ve orjinal olanını kullanın tam 1 gün fazla kullanacaksınız bu dogru ve bendde 2 tane şarj var n70in orjinal şarjı var bide aparatı var dönüştürmek için ben hep aparatı kullanıyorum tavsiye ederim.....
Ben 2 adet 1 gb kart kullanıyorum
birinde mp3 ler yüklü (hepsi 128 yerine 64 kbps daha az yer kaplıyor 600 adet)
Diğerindede çevremdeki herkese gönderilebilecek şekilde düzenlediğim program n gage vs oyunları temalar falan içeriyor (o da full dolu)
6630 Gibisi kesinlikle yok
Sadece bazı n gage oyunlarını çalıştırmıyor ama onun canı sağolsun övgüleri hakediyor
Bu arada virüslere karşı yada her türlü program oyun vs isteği için benle irtibata geçin yok yok
Eski telefonum 6630'du ve tek sorunu RAM'iydi.RAM'i dışında çok iyi bir telefon ama aynı anda bikaç programı çalıştırınca kasılıyodu hemen.İyidir iyi...
Niye hata olsun dostum?Ben de 6630'u satıp N70 aldım ve iyi ki de yapmışım diyorum.Emektar 6630'um da çok iyiydi ama RAM sorunu vardı (Sadece 10 MB RAM yetmiyo ki!) N70'de 32 MB RAM var ve aynı anda bisürü programı çalıştırmama rağmen hepsini kaldırabiliyo.Hangi 6630'da aynı anda Mp3 player açık bi şekile NFS müziklerini dinlerken aynı anda Asphalt 2'yi oynayabilirsin ki ?