6630 3g komik bi durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asedme

Üye
    Konu Sahibi
6630 3g komik bi durum
bende 6630 war 3g ile görüntülü konusma yapınca aparat olmadıgı için arka kameraya baglıo sanırım artık ayna taşıyacagımD:

Tepkiler: harby_cocuk ve emrbdmmatml

emo94

Üye
haha bendede 6630 var ama ben görüntülü konuşamıom nie acaba kardeş cvp yazarsan ii olur

By Ali

Üye
bende n 70.iki kamerali .azebarcanda 3g olmadigi icin kullanamiyorum

Rude.

Üye
arkadasLaR bendede 6630 waR sebeKe ızın wERmıy0R dıo ?? 3g onden kamera ıstı0 snaRım ((

KRMKRM

Üye
6630 3g Gayet güzel çalışıyor ayrıca biçok telefondan daha iyi etrafı gösteriyor, yani beni 3 g ile arayanları heryeri zoom yaparak seyrettirebiliyorum ya diğerleri??? cok görmek istiyorsa cevir kamerayı gösterkendini ama etrafı zoomlayarak göstermek daha eylenceli )))

6630 telefonunuzla şebekede 3g ye gecerseniz hangi hat olursa olsun 3g teknolojisinin nimetlerinden yararlanabilirsniz yalnz kameralı görüşme biraz komik denendi onaylandı

hakkaten komik bi durummuş olsun oda bişey o model telefonların çoğunda 3G yok

gokahn48

Üye
6630 da 3 g ye geçmek yetmez ayarlardan şebeke ayarları sekmesine gelip ordan şebeke modunu çift mod yapmak gerekir yoksa şebeke izin vermiyo diye hata çıkartıyo

inocan38

Üye
sebeke ayarını yap bı daha dene onu da yaptıysan bıldım yok

Bende 6630 var arkadaşlar görüntülü hiç konuşmadım arka kamerayı mı açıyor? Görüntülü konuşmalarda ?

6630 da şebeke ayarlarında GSM yazıyor onu ÇİFT modu yapın Biraz bekleyin şebeke durum çubuğunun altında 3g yazar her yerde çekmiyor 6630

--------------- Ekleme ---------------

dzenli yazayım şunu Ayarlardan Şebeke/Şebeke modunda GSM yazıyor onu seçenekten açın çift mod olması gerekir onu seçin telefon kapanıp açılacak sonra sizin bulunduğunuz yerde 3g vara şebeke durum göstergesinde 3g yazar görüntülü konuşmaya başlarsınız

yıllar önce 6630 nokia sayfasına bakarken aparatını görmüştüm çok acaibime gitmişti resmini bulursam eklerim

rakibsiz

Üye
arayabilir no yu gir seçenek tuşuna bas joyistik ile sağ tuşa bas video araması diyo ara olur olmasa şebeke modunu çift mod yada umts yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...