KIRMIZIANKAKUŞU Üye camcoder ara kardeş --------------- Ekleme --------------- ya slm bende 6600 içn sınırsız ses kayıt programı arıorum bilen var mı?
camcoder ara kardeş --------------- Ekleme --------------- ya slm bende 6600 içn sınırsız ses kayıt programı arıorum bilen var mı?
critus Üye Teşekkürler ama hangi telefonlarda uyumlu bu program?Benim nokıa 6600 uyumlumudur? --------------- Ekleme --------------- sağolun arkadaşlar inş. işe yarar
Teşekkürler ama hangi telefonlarda uyumlu bu program?Benim nokıa 6600 uyumlumudur? --------------- Ekleme --------------- sağolun arkadaşlar inş. işe yarar
glef_146 Üye zahid12' Alıntı: Buyrun Bu çalışıyor Kendi Uploadım Tıkla İndir( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) Genişletmek için tıkla ... sayfa hata veriyor bence tekra bakmalısın??
zahid12' Alıntı: Buyrun Bu çalışıyor Kendi Uploadım Tıkla İndir( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) Genişletmek için tıkla ... sayfa hata veriyor bence tekra bakmalısın??
key43 Üye Arkadaşlar birşey dicem bu comcoder programı varya ben indirdim telefonada yükledim ama ''video(1),video(2)'' diye öle gidiyo.sınırsız video çekmiyo ayrı ayrı çekiyo yani
Arkadaşlar birşey dicem bu comcoder programı varya ben indirdim telefonada yükledim ama ''video(1),video(2)'' diye öle gidiyo.sınırsız video çekmiyo ayrı ayrı çekiyo yani
CryDaqqeR Üye programın adı camcoder link : http://www.maxicep.com/s60-video-kayit-video-oynatici/camcoder-1-03-sinirsiz-video-kaydi-turkce-yeni-ikon-58465.html?highlight=camcoder
programın adı camcoder link : http://www.maxicep.com/s60-video-kayit-video-oynatici/camcoder-1-03-sinirsiz-video-kaydi-turkce-yeni-ikon-58465.html?highlight=camcoder
rsxlmz Üye zahid12' Alıntı: Buyrun Bu çalışıyor Kendi Uploadım Tıkla İndir( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) Genişletmek için tıkla ... verdigin linkte free downloadı tıklayınca Your Cookie has not been recognized diye bir uyarı cıkıyor...rapidde ilk defa gördüm böylesine bir uyarı
zahid12' Alıntı: Buyrun Bu çalışıyor Kendi Uploadım Tıkla İndir( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) Genişletmek için tıkla ... verdigin linkte free downloadı tıklayınca Your Cookie has not been recognized diye bir uyarı cıkıyor...rapidde ilk defa gördüm böylesine bir uyarı