6600 Ses Yükseltme Programı !!!!

DeepCz

Üye
    Konu Sahibi
6600 Ses Yükseltme Programı !!!!
Benım Telde Bır Ara Vardı Ama Format Atınca Gıttı Daha da Bulamadım , Bı Yardım Edersenız Sevenırım

JaNbErG

Emekli Yönetici
kardes oyle bı program yokk yukseltemzsın yanı

DeepCz

Üye
    Konu Sahibi
Abı vardıya bendee vallhıı , format atınca gıttı

gknky

Üye
bende yok die biliorm

DeepCz

Üye
    Konu Sahibi
Plug gıbı bı sey paylıyordu valla

gknky

Üye
bi arama yap bakalım

ole bişi yoq hakkatten babalar bulursanızda sevınırım

deville2

Üye
bazı mp3 playerlar kulaklık sesini yükseltiyor hepsi bu. forumdada var zaten bissürü denemek lazım...

B@TuH@N

Üye
Uzun zamandır giremiyordum. Bunun değişik sebepleri var. En önemli sebep ise sitenin yeni şablonuna ısınamadım. : Arada bir uğrarım.

Böyle bir program bende vardı ancak bilgisayarıma format atınca tüm programlar uçtu. Neyseki tüm dosyalarımı dvd writer ile kopyalıyordum araştırıp bulduğum zaman eklerim. Ancak bu program ses patlaması yapabilir ve telefon zararı olabilirki bazı arkadaslarda bu oldu . Telefona böyle program atmak yerine mp3lerin seslerini yükseltip atmanız daha yerinde olacaktır.

salih58

Üye
bende var ama bilgisayarda yüklü eger istersen msnden yollayım

ya arkadaslar varsa eger böylr bir program benim 3230 dada çalışırmı varsa bir zahnet bana özelden mesaj ataın ... lütfen..

viking mp3 player 3.51 yükseltiyor sesi onu bi dene benim bir arkadaşım yüklemişti 6630 gibi ses veriyordu

yok kardeş öyle bişey ban öyle bişey arkadaşınkinde denedim

ses falan yükseltmesi hikaye

hurcan

Üye
bi ara bende oyle bişey duymuştum ama pro değilde
* # şimdi hatırlamadığım bikac rakam

bende var wma plus ama müzik dinlerken yükseltiyo melodi olduğunda normal seviyede

bildiim kadarıyla vardı ama saadece bi arkaaşta gördüm iç denemedim