bhyol Üye 6600 ım var bluetooth la aldığım şeyleri katdedemiyorum direk ultra mp3 ile açıyo orada da kaydet seçeneği yok ne yapabilirim yardım edin
6600 ım var bluetooth la aldığım şeyleri katdedemiyorum direk ultra mp3 ile açıyo orada da kaydet seçeneği yok ne yapabilirim yardım edin
xLEPRECHAUNx Üye arkadaslar bende direkt programı var isteyene verebilirim --------------- Ekleme --------------- bhyol' Alıntı: 6600 ım var bluetooth la aldığım şeyleri katdedemiyorum direk ultra mp3 ile açıyo orada da kaydet seçeneği yok ne yapabilirim yardım edin Genişletmek için tıkla ... arkadasım fexploreri kullan gelen kutusuna gir ve kes e ye yapıstır bu kadar
arkadaslar bende direkt programı var isteyene verebilirim --------------- Ekleme --------------- bhyol' Alıntı: 6600 ım var bluetooth la aldığım şeyleri katdedemiyorum direk ultra mp3 ile açıyo orada da kaydet seçeneği yok ne yapabilirim yardım edin Genişletmek için tıkla ... arkadasım fexploreri kullan gelen kutusuna gir ve kes e ye yapıstır bu kadar