askbesk Üye eyvallah kardeşim bende de işe yaradı emeğine sağlık çok teşekkür ederim paylaşımın için...
teori Üye öncekiilkle emegine saglık ben kuramadım daha dogrusu telefonun içindeki dosyalrı bulamadım yardım cı olursan sevinirim cvpın için simdiden tsk ler olmassa by-toqi@otmail.com u ekleyebilrmiisin ordan yardımcı olursun
öncekiilkle emegine saglık ben kuramadım daha dogrusu telefonun içindeki dosyalrı bulamadım yardım cı olursan sevinirim cvpın için simdiden tsk ler olmassa by-toqi@otmail.com u ekleyebilrmiisin ordan yardımcı olursun
caygen Üye güzel Paylasım ama anlatım pek iyiy değil.neyse kızma +rep hakettin.kafamı da karıstırdın mp3 codece mi yosa bunu mu kullanım
güzel Paylasım ama anlatım pek iyiy değil.neyse kızma +rep hakettin.kafamı da karıstırdın mp3 codece mi yosa bunu mu kullanım
ilkertaner Üye programın eksik bir yanı var.açtığınız her mp3'ün 5 dakikalık olduğunu gösteriyor. --------------- Ekleme --------------- müziklerinizin hafıza kartındaki "sound" kalsörünün içindeki "dijital" klasöründe olması lazım. ayrıca; telefonunuza mp3 player kurarsanız program çalışmıyor.
programın eksik bir yanı var.açtığınız her mp3'ün 5 dakikalık olduğunu gösteriyor. --------------- Ekleme --------------- müziklerinizin hafıza kartındaki "sound" kalsörünün içindeki "dijital" klasöründe olması lazım. ayrıca; telefonunuza mp3 player kurarsanız program çalışmıyor.
gsmelih Üye bu kadar uzun işleme gerek Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız a girin 6600 için mp3 zil sesi yapma yazın hemen program cıkar yükleyin cebe bu kadar basit bu işlem cok uzun ugrasmaya degmez
bu kadar uzun işleme gerek Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız a girin 6600 için mp3 zil sesi yapma yazın hemen program cıkar yükleyin cebe bu kadar basit bu işlem cok uzun ugrasmaya degmez
burak30 Üye tşk --------------- Ekleme --------------- x-plore nin 1.22 lik sürümü indirin e yi bulursunuz