6600 format atmak

erkin13

Üye
    Konu Sahibi
6600 format atmak
6600 7610 gibi s60 telefonlara format atmak için telefon kapalıyken *3 arama tuşu na basıp telefonu açma düğmesine basıyoruz formatting yazısı çıkana kadar *3 arama tuşu ve açma kapama düğmesine basıyoruz

Tepkiler: salih047047, cetin_21, merdemyar ve 1 kişi daha

elmyra

Üye
paylaşımın için teşekkürler ama konu açarlken var mı yok mu diye bakarsanız daha iyii olur sanırım bu konuu en az 100 kere acılmış durumdadır sanırım

tesekkür edemicem malesef...
cok eski bi bilgi...
daha dikkatli olun lütfen

selam, ben telefona tüklediğim fakat farkında olmadan bir dosyasını sildiğim ''uzaktan kumanda'' programını telefona format atmama rağmen silemiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

tel kapalıyken format atıyorum, açıgımda menüde uzaktan kumanda yok ama töneticiden girdiğimde orada dosyasını görebiliyorum.. yöneticiden de defalarca silmeyi denedim, her defasında ''silindi'' diyor ama tekrar yöneticide beliriyor..

cok entereshan bi durum once formatı dogru atop atmadıgına bak olmadı telefona Fexplorer programını yukle ordan E/system/app e gir ordaki dosyayı sil bide boyle dene...

Ghost_ysw arkadaşın dediği gibi Fexplorer yüklemelisin ama problem şu;
Sözkonusu program bazı Salt okunur (Silinemez) dosyalarla geliyor
telefona format atmana rağmen silinmemiş olmasına bir ihtimal programın hafıza kartına yüklenmiş olması olabilir
Fexplorer ile E: ve C: dizinlerindeki System klasöründe İnstall klasörü içinde programın yöneticide görünmesini sağlayan İnstall dosyasını bulursun silebilirsin ama bu programı tam olarak silmek değil
Programın markası her neyse o isimle tüm sistem klasörleri içinde o dosyaları ara
Ama sistemden önemli verileri silmemek için programın markasını ve gerekli bilgileri bizimle yeniden paylaş ki yardım edebilelim
(Psilog ise Apps klasöründe İr remote adınjda bir klasör olabilir içindekileri ve klasörü sil)

Saygılar...

samlazaz

Üye

slm 6600'a format attıktan sonra mesajlar ve notlar gidermi kurtarmanın yolu varmı teşşekkür

HNR

Üye
dostum bu konular artık eskimedimi ? Ben 4 yıLdır 6600 kullanıyorum şimdiye kadar format atmamı gerektirecek bir olayla karşılaşmadım ilk aldığım 6600'ı 3 yıl kullandım ve bıraktıgımda halen sağlamdı gecen yıl yenisini aldım ondada bir problem yok bence sorun telefonda değil onu bozan kişide

slm 6600'a format attıktan sonra mesajlar ve notlar gidermi kurtarmanın yolu varmı teşşekkür
n:
mesajlarını baska bir telefona kaydet sonra format attıktan sonra geri kendi telefonuna yükle

berkx88

Üye
*#7370# ye yazarakta format atabilirsiniz

dogru atılıyo ama gene tel dekı vırus hala sapa saglam yasıyo gerı kaln her sey gıttı

simdi de tel acılmıyo lann ..ne olyo bı kapndı bıde tık yok

aryscat

Üye
Kumanda programını kaldıramayan arkadaş hafıza kartındaki sistem klasörlerinide sil.

xdoganx

Üye
3 yıldız yese bas tel kapalı olacak power yusa bas

xdoganx

Üye
arkadaslar 6600 kullaniyorum trl. actıgımda nokıa yaziyor baska 1 sey gelmiyor lutfen yardim!!!!!

-berq-

Üye
*#7370# yaparak da format atılabiliyor

BU İŞİN EN KOLAYI BUDUR: *#7370# Yİ TUŞLUYORUZ (TÜM AYARLAR GERİ YÜKLENSİNMİ ) DİYE SORUYO EVET DEYİP KİLİT KODUNU GİRİYORUZ 2 DAKKA BEKLİYORUZ TELEFON İLK ALDIĞIMIZ HALİNE DÖNÜYOR BU KADAR BASİT..... önemle duyurulur......

aMa DiKKaT éDiN SiM KaRT TéLDé QLMaSiN CüNKü ZaRaR GöRüR

sasa_1

Üye
*#7370# bunda deneyebilirsin telefon açıkken

semih_09

Üye
Arkadaşlar enteresan bı durumla karsılastım yardımcı olursanız sevınırım bı program yukledım sonra kaldırdım telefonu acarken sistem hatası yazısı cıkıyo mesaj yazamıyorum sadece sayıları yazabılıyorum yazı karakterıne gecıs yapamıyorum uzerınde kalem ısaretı olan tus etkısız kare tusu gecıs yapmıyo format atmaya calısıyorum kod soruyo ama kodu bılmedıımden dolayı atamıyorum nasıl cozebılırım bu olayı??

Bu arada baska bı hata verırmı bılmıyoırum denemedım

arkadaşlar 6600 daki c:/ sürücüsüne cabir.a virüsü bulaşmış defalarcaformatladım ancak silinmedi nasıl silebilirim yardımcı olabilirmisiniz.gelen her msj da mms yollamaya çalışıyo