erkin13
Üye
-
Konu Sahibi
-
selam, ben telefona tüklediğim fakat farkında olmadan bir dosyasını sildiğim ''uzaktan kumanda'' programını telefona format atmama rağmen silemiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
--------------- Ekleme ---------------
tel kapalıyken format atıyorum, açıgımda menüde uzaktan kumanda yok ama töneticiden girdiğimde orada dosyasını görebiliyorum.. yöneticiden de defalarca silmeyi denedim, her defasında ''silindi'' diyor ama tekrar yöneticide beliriyor..
Ghost_ysw arkadaşın dediği gibi Fexplorer yüklemelisin ama problem şu;selam, ben telefona tüklediğim fakat farkında olmadan bir dosyasını sildiğim ''uzaktan kumanda'' programını telefona format atmama rağmen silemiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
--------------- Ekleme ---------------
tel kapalıyken format atıyorum, açıgımda menüde uzaktan kumanda yok ama töneticiden girdiğimde orada dosyasını görebiliyorum.. yöneticiden de defalarca silmeyi denedim, her defasında ''silindi'' diyor ama tekrar yöneticide beliriyor..
6600 7610 gibi s60 telefonlara format atmak için telefon kapalıyken *3 arama tuşu na basıp telefonu açma düğmesine basıyoruz formatting yazısı çıkana kadar *3 arama tuşu ve açma kapama düğmesine basıyoruz
slm 6600'a format attıktan sonra mesajlar ve notlar gidermi kurtarmanın yolu varmı teşşekkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?