6600 flash player

Konu Sahibi
6600 flash player

ARKADAŞLAR 6600 DA FLASH PLAYER ÇALIŞTIRAMADIM.ŞİMDİYE KADAR ARAMADIK YER ,

DENEMEDİK SÜRÜM KALMADI OLMADI. 6600 DA FLASH VİDEOLARI DİREK OLARAK NASIL

OYNATABİLİRİM?? BİLEN VARSA Bİ SÖYLESE. BUNUN ÇÖZÜMÜ NEDİR??

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Tepkiler: bilismail, yln_slh, 04ARARAT04 ve 3 diğerleri

usame83

Üye
evet arkadaşlar bi yardım lütfen

usame83

Üye
uygulama kapandı chıldınstaller gibi bişey yazıyo yükleme ekranı çıkyo fakat yüklemiyo.6600 tel

PAPADOC

Üye
aynen öyle bende bulamadım

usame83

Üye
evet arkadaşım tekrar denedim telefonu açıp kapadım yükledm ve çalıştı şükür Allaha
şimdi neler yükleyebilirm bi iki örnek versen.. swf lerimi çalıştırabilir? herşeyi devletten bekleme diyebilrsinz ama yardım eden altın bulsun

Konu Sahibi
çok teşekkürler. bi de n- gage oyunları yükledim.ama winamp kendi kendine siliniyor.

çok teşekkürler. bi de n- gage oyunları yükledim.ama winamp kendi kendine siliniyor.
Sis yapan kişi uid 3 değerini yanlış girmiş olmalı yüklerken değiştirilsinmi diye sorar hayır de çık sisboom ile yüklemeden parçala manuel yükle x-plore ile...

deltroit

Üye
abi bende 6630 var calıstı hatta swf oyun bile oynadım

BİLL

Üye
yaw kardeşim web deki video ları açacakmı

kardes yukluyoz ondan sonra telefon kendi kendine reset atıyo flash player e giriyom acılmadan tekrar reset atyı bi yardım arkadaslar

Arkadaslar ltfn yardım edin kac gundur ugrasiyorum olmuyo telden internetn wideo izlyemiym indiremiym flash playerı dnedm szd calısan desteklenmeyen icerik yazıyo ltfn yardm edn

nurgüld

Üye
arkadaşlar benım telefonum n97 ınternet ve faceden vıdeo ızleyemıyorum adobe flash player lazımmış bılen varsa bana yardımcı olun