6600 çılar buraya aicil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muyi_

Üye
    Konu Sahibi
6600 çılar buraya aicil yardım
arkadaşlar benim 6600 da hafıza kartı takılı olduğu halde hafza kartını görmüyor bunu halletmenin b içaresi varmı

arkadaşlar benim 6600 da hafıza kartı takılı olduğu halde hafza kartını görmüyor bunu halletmenin b içaresi varmı
Başka bir cihaza takıp deneme şansın varsa bi dene.birde pc ye takıp dene eğer pc de görebilirsen biçimlendir,sonrada cihaza takıp tekrar biçimlendir.

muyi_

Üye
    Konu Sahibi
yok başka teller görüyo sadece bu görmüyo

Sokette problem olabilir,birde başka bir kart takıp denersen cihaza emin olmak için iyi olur

muyi_

Üye
    Konu Sahibi
galiba kart yuvasında problem var başka kartlarıda denedim olmadı galiba en iyisi telefoncuya gitmek

h_emre_s

Üye
O sorun bende oluyor bazen haiza kartini cikartinca bazen okumuyor(görmüyor) yada sim karti onun icin cikartip siliyom takinca goruyor hafiza karti yeniyse formatlaman lazim eski kulandigin kart ise benim yaptigim gibi yap bi dene belki calişir

resso_21

Üye
hafıza kartı bölümüne gir biçimlendir eğer olmazsa kartı pc ye tak içindekileri sil gizli olanlarıda sonra tekrar dene olursada baya uzun sürer sabırlı ol benimde öyle oldu bu şekilde yaptım umarım yaraı olur

Extra + Hafıza + Seçenek + Biçimlendir +

djmk

Üye
Telefona Format atmayı Dene virüs bulaşmış olabilir.

cemaNga

Üye
arkadaşım bir tane program var ama adını bilmiorum araştıtrırsan bulursun aynı sorun bendede vardı o program sayesinde düzeldi aldığın yere git hafıza kartını ver sorununu anlat adam onu düzeltir .

bence o telefonun soketinde birşey var çünkü başka kartlarda olmamış garantisi varsa garantiye gönder yoksa iyi bir telefon tamircisine götür yoksa bie yeri yapıyım derken başka tarafı bozanlar var birde hiç önemsemeden yapanlar var çizilmiş çizilmemiş umrunda değil adamların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...