650tl'ye android önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
650tl'ye android önerisi
arkadaşlar bugun çıktım ve biraz telefoncuları dolaştım aslında niyetim xperia x10 almaktı ama 650tl'ye temizi, garantili ve faturalısı yok malesef. htc hd2 dikkatimi çekti biraz araştırma yaptım kafama yattı sayılır. sizce htc hd2 doğru bir seçim olur mu?

telefonculardan alma bence kardeşim , sahibinden com dan arama yap güzel garantili telefonlar bulursun

olmaması için bi neden var mı?
Yok.
o zaman alabilirsin.

ayrıca x10 a bu agustosta 2.3 yazılım destegi gelecek

LimePie

Üye
canın isterse al htc hd2de windows işletim sistemi var hemde çok hızlı ama sen bilin

Konu Sahibi
telefonculardan alma bence kardeşim , sahibinden com dan arama yap güzel garantili telefonlar bulursun

dostum şu an sony ericsson c903 kullanıyorum. sahibinden.com'dan çok baktım ama c903'ü takasta kabul etmiyorlar malesef 2.eli pek olmayan bir telefon bu yüzden telefoncudan almaya mecbur kaldım diyebilirim yoksa bende telefoncudan almayı tercih etmem

canın isterse al htc hd2de windows işletim sistemi var hemde çok hızlı ama sen bilin

onu hangi işletim sistemiyle kullanacağıma aldıktan sonra karar vereceğim benim için önemli olan uygulama/oyun bolluğu ve rahat kullanım, birçok yerde bu ikisi kıyaslanmış ama en iyisi deneyerek görmek diye düşünüyorum

krebila

Üye
htc hd2'ye android yükleyip kullanabilirsiniz hocam. n900 de olabilir aslında telefoncudan alacaksanız.

Konu Sahibi
htc hd2'ye android yükleyip kullanabilirsiniz hocam. n900 de olabilir aslında telefoncudan alacaksanız.

android almayı düşünüyorum o yüzden nokia pek istemiyorum 5800 vardı 3ay dayanabildim ama htc'ye android yüklesem garanti dışı kalır mı bi bilginiz varmı

krebila

Üye
nokia n900, biraz farklı bir telefon. İnternet tableti gibi düşün, fakat sim kart girişi var. İçinde Maemo işletim sistemi var linux, açık ve her şeyi yapabilmene olanak sağlıyor.İçine ubuntu bile yüklendi, flash'ı falan var. yeni üst modeli meego'lu olarak n9 adı altında çıkacak, internette n900 hakkında araştırma yapabilirsin. android bile yükleniyor.
HD2'nin garantisi konusunda bir bilgim yok maalesef.

Konu Sahibi
samsung'ları oldum olası sevmem ama önyargılı davranmayım deyip ilk çıktığında d840 almıştım. telefonu 1 ay kullanabildim sonra babama verdim, babamda çok nazik olduğundan yakınmıştı. samsung'ların kullanımı kolay çoğu insan için ama ben alışamadım bir türlü

Ocean258

Üye
benım telefonu onerırdımde senın fıyatla örtüşmüyor ama Lg optmıs me ye bı bak derım. tasarım hız ve şarj konusunda ıyı bır telefon bulmak ıstıosan onuda gozden gecır kardesım. android 2.2 froyo yuklu, fıyatı uygun ekran parlaklıgı ve kalıtesını cok sevıyordum o telefonun.. fıyar acısından en ıyısı o bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...