6500 Slide Virüs

Konu Sahibi
6500 Slide Virüs
6500 Slide Virüs S40 3rd
arkadaşlar telefonu alalı 10 gün oldu fakat kendi kendine reset atmaya başladı servisine yolladım ve bana arızanın kaynagı olarak telefonda bir sürü virüs bulundugu hafıza kartı içinde virüsden başka birşey bulunmadıgı (hafıza kartı nokia nın kendi verdigi 256 lık hafıza kartı telefona 1 kere bile takmadım) ve bu yüzden telefon bozulmuştur diye yazan bir belge verildi işin kötü tarafı tam 5 madde arıza yazdık sadece 1 i oda telefona yazılım tekrar yüklenmiş olarak geldi diğer arızalar oldugu gibi duruyor
bu telefona virüs bulaşma ihtimali nedir
Şimdiden Teşekkürler

Tepkiler: denizliden-cici

cvtfr

Üye
s40 lar virüs görmez tel yapım hatası olabilir

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Java ve S40 İşletim sistemli telefonların bünyesine virüs girmez.

ewet kardeş s40 lara virüs bulaşmıyo ben 3500 aldım pc den bi müzik attım bluetoothla sonra tel kendi kendine kapanıp açılmaya başladı servise yolladım virüs bulaşmış dedi sistemi yeniden yükleyip geri yolladılar sorun felan kalmadı aynı müzigide tekrar attım bi sorun olmadı o telin yapım hatası olabilir

Konu Sahibi
cok saolun gercekten faydalı oldu

6500 slide kullanıyorum aynı sorunlar bende yaşandı telime yüklediğim oyunları sildim ve sorun oratadan kalktı. oyunları tarattığımda virüs olduğunu gördüm kısaca s40 v3 e virüs işliyo ...

jubaaaaa

Üye
Beyler benim de 6500 slide vidio açarken kendine res atıo yardım edin plz şimdiden saolun

jubaaa dakı sorun bende de var neden kaynaklanıyor bılen varmı??

Arkadaşım banada aynısı oluyo ama avea hattını takınca oluyo o daha çok türkceli takıyorum düzeliyo . Alaka yok gibi ama öyle oluyo benimdinde belki seninkide aynıdır.

--------------- Ekleme ---------------

avea hattım takılı olunca öyle oluyo. türkceli takıyorum olmuyo ama.

Arkadaşlar benim telefon 3120c ve ben 6500s,5610xm,6300 ve 3500c kullandım.Ben s40'larda ilk önce şunu biliyorum kesinlikle telefonun içine virüs girmez.he baktın telefon ağırlaştı kendi kendine reset atıyor çok basit.Kendi başıma geldi ve bizzat uygulayıp meyvesini aldım.Önce hafıza kartını biçimlendir ya da veri kaybetmek istemiyorsun nod32 gibi güçlü bi antivirüsle tara(ama bence biçimlendir) sonra telefona takmadan önce telefonu fabrika ayarlarına geri yükle telefon emin ol sekisinden daha hızlı çalışır .....

Lina_TR

Üye
Bencede virüsden değildir

rtzzz

Üye
jubaaa dakı sorun bende de var neden kaynaklanıyor bılen varmı??

kardesım bende 2 gun oncesıne kadar aynı problemı yasadım servıse gonderecektım ama kullanım hatası dıyıp kıllık yapacaklarını bıldıgım ıcın kendım ugrastım

mimsami

Üye
arkadaşlar benim telefonum 6500 slide, telefon pin kodunu girip onayladıktan sonra ekrana görüntü vermiyor, bayramda heryer kapalı olduğu için ara bir telefoncuya götürdüm virüs bulaşmıştır program yüklet dedi, şimdi bu noktada
*gerçekten virüs mü bulaşmıştır?
*yeniden program yüklenirse telefon rehberimi kaybeder miyim / kurtarma şansım var mı?
teşekkürler...

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var

arkadaslar bendede6500 slıde var telefonda hızlı hareketler yapınca galerideki resimler ve muzzikler donuyo
2 defa guncellestirdim ama genede yapıyor ne yapayım
?

pivaz

Üye
bencede hata görmez yada bi telefon teknik servisine yolla

amene

Üye
hayır arkadaşlar 6500 a virus giriyo benimkine de girdi ben ilk önce bütün oyunları(hafıza kartında olan bütün oyunları) sildim (bu arada şunu unutmadan ekleyim arkadaşların da dediği gşbş 6500 a virüs girmez neden biliyormusun //////////// çünkü 6500 ın kendisinde bir virüs programı var ve her daim çalışmaktadır. virüs girerse yalnızca hafıza kartına girer ) sonra hafıza kartında alabildiğim kadar müzik tema filan aldım sonra hafıza kartını biçimlendirdim iş okeydir virüslerinin hepsi pert olmuştur tamammı kenyalı McDiovan benden sana bir abi tavsiyeyi hem ikimizde fenerliyiz değilmi?

Giresun lu bkspecial senin telefonda da virüs olma ihtimali var yalnız telefonunda hafıza kartı varmı yokmu ben bilmiyorum ama sende var olarak umuyorum ve sana yine şunu yolluyorum

>>>>>>>>>>>>>hayır arkadaşlar 6500 a virus giriyo benimkine de girdi ben ilk önce bütün oyunları(hafıza kartında olan bütün oyunları) sildim (bu arada şunu unutmadan ekleyim arkadaşların da dediği gşbş 6500 a virüs girmez neden biliyormusun //////////// çünkü 6500 ın kendisinde bir virüs programı var ve her daim çalışmaktadır. virüs girerse yalnızca hafıza kartına girer ) sonra hafıza kartında alabildiğim kadar müzik tema filan aldım sonra hafıza kartını biçimlendirdim iş okeydir virüslerinin hepsi pert olmuştur<<<<<<<<<<<<<<<<<<

eğer sende bu işe yaramazsa o zaman diyebileceğim tek şey var en yakın turkcell iletişim merkezine gitmek haaa bu arada eğer garantisi daha dolmadıysa o zaman garantiye vermeni tavsiye ederim