6300'a program yuklenır mı?

Konu Sahibi
6300'a program yuklenır mı?
Arkadaslar 6300 telefonuma 6600 veya dıger yazılım alan telefonların aldıgı programları yukleyebılr mıyım?mesela bi şifreleme programı atmak ıstedım attım ama calıstıramadım.cevaplarınızı beklıyorum tesekkurler...

ya bildiğim kadarıyla onda symbian işletım sistemi uygulanmıyor.yanı yok java var..zaten telefon bıraz kıbarsa sen symbian arama o telefonda...azcık kaba olsun...java uygulamarı dene bu benım kulaktan dolma fıkırlerım..sewgiler

ama doru deilmi ya
kibar hiç bi telefonda sis yok

extow

Üye
Arkadaşlar 6300 Da Symbian Yok!!!

Ben Sahibiyim Ordan Biliyom

Ama Süper Bi Tel Tavsiye Ederim!

elmyra

Üye
Kesinlikle cok kibar bir telefon ama ona symbian uygulamaları değil S 40 java uygulamaları yükleyeceksin *.jar uzantılı dosyalar yani ben bakayım sana sifreleme programı paylaşayım 6300 a uygun

6230i

Üye
arkadaş ona sadece java uygulamaları atarsın jar s40 olduğu için

s40 3rd ymiş hatta ya lokman özelden atacagına burdan atsana proları bize paylasmıs olursuın hem

haklısın kardeş ya hep kaba telefonlarda symbian oluo..

kardeş s40 olduğu için java (.jar) yükleyebilirsin ancak.. forumda java programlar mevcut

ya kibar die aldım pişmanım hiç bir şey tyüklenmiyooo

ya kibar die aldım pişmanım hiç bir şey tyüklenmiyooo
ee telefon alırken sadece görünüşe bakmak yetmio

bak biz n70 aldık sence görünüşü içinmi aldık kocamaaan bşey
gerçi n90 ı falan görünce telefonumun görünüşüyle gurur duyuyorum ama nese
(özellikleriyle deil dış görünüşüyle gurur duyuyorum.. keşke özellikleriylede duysam )

6300 için program arıyorum bi el atıverin

bende 6300 kullandım program desteklemiyor ama sen yine de jad.uzantılı dosyaları dene

GuNSTuR

Üye
arkadaşlar 6300 lara program olarak java programları atabilirsiniz symbian desteklemez

yha bvılader madem forumda war onun lınkını koyar ınsan yapyın be

Ekran çözünürlükleri flan aynı değil birde 6600 symbian sanırım

pruva

Üye
ben telefonda dıs gorunuse onem vermem onemli olan ozelliktir n95 lerde cok kaba ama asla vazgecmem 95 imden