magersweelk Üye Kardeş dediklerini uyguladım ama soyle oldu: 1.ayar hepsi dolu idi,2.ayar ise dediklerini yaptım ve test yaptım ama dolu olan dedıgın ayardan fazla sesi cıktı diyeyim bence yapınca daha cok cıkıo --------------- Ekleme --------------- Ama kalitesini bilemem
Kardeş dediklerini uyguladım ama soyle oldu: 1.ayar hepsi dolu idi,2.ayar ise dediklerini yaptım ve test yaptım ama dolu olan dedıgın ayardan fazla sesi cıktı diyeyim bence yapınca daha cok cıkıo --------------- Ekleme --------------- Ama kalitesini bilemem
sakıpsabancı5 Üye teşekkür rap map veriliosa verim çocuğa sevdim önerisi mükemmel derece olmadasada öncekinden iyiydi canım
teşekkür rap map veriliosa verim çocuğa sevdim önerisi mükemmel derece olmadasada öncekinden iyiydi canım
Dj_RoMaNTiK27 Üye hayat hep yalan dolan bazen acı bazen huzunlu eklemek ısteyen arkadaşlarım eklesın serkan-ozdemir27@hotmail.com faceBook Msn FArk etmez
hayat hep yalan dolan bazen acı bazen huzunlu eklemek ısteyen arkadaşlarım eklesın serkan-ozdemir27@hotmail.com faceBook Msn FArk etmez