mny4343 Üye bana dosya şifreleme programı lazım acil bulabilirmisiniz --------------- Ekleme --------------- 6300 dosya şifreleme programı lazım acil bulabilirmisiniz
bana dosya şifreleme programı lazım acil bulabilirmisiniz --------------- Ekleme --------------- 6300 dosya şifreleme programı lazım acil bulabilirmisiniz
maydinmaydin Üye paketi olduğu gibi atma telefona. winrarla paketi açıp içindeki .jar uzantılı dosyaları atacaksın
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye msdony' Alıntı: ya başkasından gördüklerinizi paylaşmayın ltf bu program ve oyunları 5 oldu aynısı herkes birbirinden görüp yapıyo ltf değişik bişeylere bakın bırakın bu fikir hırsızlığını Genişletmek için tıkla ... KatıLıyorum aynı şeyi kaç kere payLaşıyorsunuz ve en azından aLıntıdır die beLirtin...
msdony' Alıntı: ya başkasından gördüklerinizi paylaşmayın ltf bu program ve oyunları 5 oldu aynısı herkes birbirinden görüp yapıyo ltf değişik bişeylere bakın bırakın bu fikir hırsızlığını Genişletmek için tıkla ... KatıLıyorum aynı şeyi kaç kere payLaşıyorsunuz ve en azından aLıntıdır die beLirtin...