ache Üye kel21' Alıntı: teşekürler arkadaşım hı arkadaşlar 6300 oyun yüklemekgoogle gelip araştırma bölümüne nokia 6300 java oyunları yaz bakar araştırısınız arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- hamzaaaa arkadaşım yüklemek için usb kablosuna yada türkçesiyle bulutut biliyorsunuzdur bunlarla yüklüye bilirsin ama en iyisi usb Genişletmek için tıkla ... nokia larda uygulamalar bluetooth ile gönderilemiyordu bildiğim kadarıyla
kel21' Alıntı: teşekürler arkadaşım hı arkadaşlar 6300 oyun yüklemekgoogle gelip araştırma bölümüne nokia 6300 java oyunları yaz bakar araştırısınız arkadaşlar --------------- Ekleme --------------- hamzaaaa arkadaşım yüklemek için usb kablosuna yada türkçesiyle bulutut biliyorsunuzdur bunlarla yüklüye bilirsin ama en iyisi usb Genişletmek için tıkla ... nokia larda uygulamalar bluetooth ile gönderilemiyordu bildiğim kadarıyla
muzip peri Üye henuz indirdim programlarinizi umarim calisir tesekkur ederim yukledikten sonra --------------- Ekleme --------------- denedim cok tesekkurler elinize saglik yenilerini bekleriz
henuz indirdim programlarinizi umarim calisir tesekkur ederim yukledikten sonra --------------- Ekleme --------------- denedim cok tesekkurler elinize saglik yenilerini bekleriz