ysnergur Üye gerçekten çk süper bn de böle bişey ypmak istiorum ama el becerim yokki..... helal olsn!
sx1sever61 Üye Böyle yaratıcı fikirleri seviyorum benim emaktarada modifiye yaptırsammı...bi ance braad
barıs35 Üye arkdaslar i gunler benım telefonumun ekranı catladı yere dustu aynı zamanda tusların bazılarıda calısmıyor servıse gotursem garantı kapsamında yapılırmı?yardımedın lutfen
arkdaslar i gunler benım telefonumun ekranı catladı yere dustu aynı zamanda tusların bazılarıda calısmıyor servıse gotursem garantı kapsamında yapılırmı?yardımedın lutfen
max110 Üye resim net değil de yanlara oyuncak tekerlek ekleseydin bare --------------- Ekleme --------------- Satmayı düşünürsen Lütfen bana ayır Kesinlikle kullanırım ve telefonum 7610 ben nasıl modifiye yaparım ne ekliyebilirim?
resim net değil de yanlara oyuncak tekerlek ekleseydin bare --------------- Ekleme --------------- Satmayı düşünürsen Lütfen bana ayır Kesinlikle kullanırım ve telefonum 7610 ben nasıl modifiye yaparım ne ekliyebilirim?
erenkazan Üye Konu Sahibi yormlarınız için teşekkürler şuan elimde Nokia 5130xm var bunuda yakında elimden geldiğince bişiler yapcam.
yormlarınız için teşekkürler şuan elimde Nokia 5130xm var bunuda yakında elimden geldiğince bişiler yapcam.