sukruala Üye nightblue0631' Alıntı: baktım kardeş linkler çalışıo bi sorun yok yani sen bi da dene istersen olmassa değiştiririz kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... yok baba ölü link süper şeyler var ama işime yaramadı zoruma gitti doğrusu :S
nightblue0631' Alıntı: baktım kardeş linkler çalışıo bi sorun yok yani sen bi da dene istersen olmassa değiştiririz kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... yok baba ölü link süper şeyler var ama işime yaramadı zoruma gitti doğrusu :S
benpınarx Üye ya ben birşey sormak istiyorum ben 1. paketi indirdim fakat nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum yani ben bunu telefonuma yükleyince çalışacak mı pek anlamam bu işlerden bilgi verir misiniz ?
ya ben birşey sormak istiyorum ben 1. paketi indirdim fakat nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum yani ben bunu telefonuma yükleyince çalışacak mı pek anlamam bu işlerden bilgi verir misiniz ?
leleleleye Üye Eline salık sagol güzel 6300 pr olan bana mail atsın [emaıl="simyaci_864@windowslive.com"]simyaci_864@windowslive.com[/emaıl]
Eline salık sagol güzel 6300 pr olan bana mail atsın [emaıl="simyaci_864@windowslive.com"]simyaci_864@windowslive.com[/emaıl]
fagitihzem Üye ya kardeş rapid hep sorun çıkarıyo şu dosyaları biri hotfile gibi kolay ve beleş bi indirme sitesine upload edebilir mi acaba?
ya kardeş rapid hep sorun çıkarıyo şu dosyaları biri hotfile gibi kolay ve beleş bi indirme sitesine upload edebilir mi acaba?