Öneri 625 Ekranı

Konu Sahibi
625 Ekranı
bu seferde arkadaşımın ekranı kırıldı yere düşürmüş lumia 625 ekranı ne kadar dokunmatikte problem yok

serecans

Üye
geçmiş olsun gorilla glass var mı onda

Geçmiş olsun, dediğiniz gibi dokunmatikte sorun yoksa 75 ila 100TL arası bir fiyat tutar.

o gorilla glass kullanıyor diye hatırlıyorum , yav abi anlam veremediğim konu şu Lumia 820 o kadar düştü bir kırılma yok , kaskom var acaba ondan mı
Kaskoya vereceğim veremiyorum önemli bir sorun yok diye.
Geçmiş olsun

skynet

Üye
625'de gorilla glass 2 var diye biliyorum

ogzhnoTr

Üye
dokunmatikte sorun yoksa diye birşey olmaz sonuçta o panel değişecek benimde dokunmatik panelim kırıldı ama dokunmatik çalışmıyor. o 75 lira verirken ben 200 lira verecek değilim ya.

sekajmer

Üye
gorilla sadece Dayanıklı diyor kırılmaz demiyor hep düz mantık okuyoruz
gorilla = Hikaye
820'm 8 defa sert yere düştü hiç bir şey olmadı 925'de sağlam onu da düşürdüm
bu arada çok geçmiş olsun

Rainesto

Üye
Geçmiş olsun 100 tl civarı vericeksin bi abinin 820 si düşmüştü dokunmatigi çalışıyordu 85 veya 95 verdi tam hatırlamıyorum

Not : servise yollamadı

Son düzenleme:
evet gorilla glass var ama kırılmaz anlamına gelmiyor Nokia store 620'nin camı için 180 Tl demişti ayrıca camla dokunmatik birleşiktir

meg1ddo

Üye
gorilla dayaniklidir kirilmaz degildir ayrica basinca karsi dayaniklidir darbeye karsi biraz zayiftir, misal; bir çiviyle çizmeye kalksaniz biraz zor cizilir ekran kirilmaz ama civiyi dik bi sekilde yere sabitleseniz ve telefonu 1-2 mtr yuksekten civi ortasina denk gelecek sekilde birakirsaniz ekran kirilir, bununla ilgili cok guzel bir video vardi bulursam eklerim, yani darbe soz konusu oldu mu gorillanin yapacağı pek fazla bisey yok.

dokunmatikte sorun yoksa diye birşey olmaz sonuçta o panel değişecek benimde dokunmatik panelim kırıldı ama dokunmatik çalışmıyor. o 75 lira verirken ben 200 lira verecek değilim ya.
Verme arkadaşım kimseyi ver diye zorlamadım. Fiyatı o, ben bilgimi paylaştım.

Tepkiler: n000k
    Konu Sahibi
bu gün 625 i olan arkadaşımla Nokia care a gittik benim 920 deki ekran çiziğine 450 ₺ dediler telefon bu
arkadaşımın 625 ine 150 ₺ dediler telefon bu
ne diyeceğimi bilemiyorumiki telefonun dokunmatiğinde sıkıntı yokbu arada 625 ekranı 150 deil 140₺ yanlış yazmışım