emrah44 Üye Konu Sahibi barisemir' Alıntı: kırık link :S Genişletmek için tıkla ... Kardeşim insanları yanlış yönlendirmeyin ya. Kırık link olduğunu sanmıyorum ama hangisi kırıksa söyle düzeltelim. Böyle sadece link kırık diyip diğer insanların hevesini kırmayın. İlk okudukları mesaj sizinki olabilir ve yanlış düşünebilir.
barisemir' Alıntı: kırık link :S Genişletmek için tıkla ... Kardeşim insanları yanlış yönlendirmeyin ya. Kırık link olduğunu sanmıyorum ama hangisi kırıksa söyle düzeltelim. Böyle sadece link kırık diyip diğer insanların hevesini kırmayın. İlk okudukları mesaj sizinki olabilir ve yanlış düşünebilir.
darwin1 Üye Saol kardeş eline sağlık --------------- Ekleme --------------- abi valla hellal sana nokia 2630 var sonunda msn oldu benim telefona çok teşekkürler
Saol kardeş eline sağlık --------------- Ekleme --------------- abi valla hellal sana nokia 2630 var sonunda msn oldu benim telefona çok teşekkürler
breakernigga Üye dostum ne kadar teşkkür etsem azdır! yıkmışsın ortalığı!! çok makbule geçti uğraşmışsın bide çok saolasın paylaşım için teşekkür ederim
dostum ne kadar teşkkür etsem azdır! yıkmışsın ortalığı!! çok makbule geçti uğraşmışsın bide çok saolasın paylaşım için teşekkür ederim