6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

saol abi yine döktürmüşsün

gercekten cok guzel olmus ellerine saglik

sfhyjtfs

Üye
Öncelikle sana çoookkk teşekür etmek istiyorum.
Bugün internette cep telefonum(nokia 6131) içn oyun ararken buldum bu konuyu ve siteyede hemen üye oldum baştan sona kadar okudum ve beğendiklerimi indirdim.Hiçbir sorunla karşılaşmadım oyunlar takır takır çalıştı .
Bu süper hatta olağanüstü, manyak paylaşımlarındn ötürü sana teşekürü bir borç bilirim.

emrerota

Üye
usta senden bir oyun isticem
driver undergrand L.A
bulabilirsen sevinirim

kardes bana da pokemon yellow'un 240x320 versyonunu bulabilirmisin cok aradım bulamadım
sen de bı el atsan

kardes bı de konuyla pek alakası olmayacak ama bır sey soracam 6233 kullanıyorum telefona 1 mb'tan buyuk oyun atamıyorum. deneyınce dosya telefona yüklemek için cok büyük diye br hata weriyor(telefonda 14mb bos hafıza oldugu halde)

yha abi bnm tel 5300 ekran boyutları 240-320 hafıza kartımda 1gb ama oyunları açamıorum yardımcı olabilirmisiniz bazıları oyuna girio oyun başlamadan donuo oyunlarda çok güsel görünüo yardım edebilirmisiniz ltfn

emrah44

Üye
    Konu Sahibi

Bluetooth cihazıyla 1 mb'tan büyük oyun atamazsın. Ancak Nokia'nın data kablosunu telefonuna takarsın, veri saklama modunda bağlanırsın. Sonra da flash belleğe dosya atar gibi telefonuna atarsın oyunları. Ama bildiğim kadarıyla 1 mb'tan büyük oyunları bozuk dosya olarak görüyor bizim telefonlar. Yani telefonuna atsan bile "desteklenmeyen dosya biçimi" şeklinde tanımlayacak ve oyun açılmayacaktır.

İkinci yöntem de kart okuyucu ile direkt hafıza kartına atmandır.

Ekran donması o oyunun telefonuna uymadığını gösteriyor. Ancak bu her oyunda olmuyordur değil mi? Bazı oyunlarda oluyorsa.. Yukarıda dediğim gibi. Ancak tabi, sonuçta benim eklediğim oyunlar 6233, 6300, 6280 gibi birbirine uyumlu modellerde sorunsuz çalışıyor. Yine yardımcı oluruz ama sen konuya cevap yazan 5300 kullanan arkadaşlarla konuşursan daha net bir bilgi alırsın.

Diğer sorulara da yanıt vereceğim merak etmeyin, ayrıca istediğiniz oyunlar eklenecektir.

daniel25

Üye
abi tek kelime ile süpersin sana söylenecek söz bulamıyorum başarılarının devamını diliyorum

abi N72 aldım artık 240x320 o güzel oyunlarından mahrum kalcam...

HD OYUNLARI MERAKLA BEKLİORUM KARDEŞİM..... AMA 1 SORUM OLACAK BU HD OYUNLAR KESİN ÇIKCAKMI S40 WERSİYONU MERAK ETTİM ÇIKMAZ GİBİ GELİO BÜTÜN GÜZEL OYUNLARINDAN DOLAYI TEKRAR TEŞŞEKKÜR EDİORUM AYRICA

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
HD kalitesinde çıkmaz tabi de en azından 3D kalitesinde bekliyorum.

yemin001

Üye
kanka eline sağlık süper bir arşiv olmuş daha önce böyle bir arşiv görmedim ne ararsan var teşekkurler devamını bekliyoruz benim telefonum N95 n:

zoan

Üye
teşekkürler

çok teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Link yok

eryaho

Üye
bravo eline sağlık...

ALLAH senden razı olsun digerleri senın ...ini yesın bundan sonra adamımsın