6220C Ekranı Döndüremiyorum Yardım Edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
6220C Ekranı Döndüremiyorum Yardım Edin
Arkadaşlar bende 6220C var telefondan memnunum fakat ekranını bir türlü döndüremiyorum RotateMe yi kurdum Çevire basıyorum hiçbir şey olmuyor Landspace programını kurdum programın simgesine tıklıyorum ama açılmıyor.Biriniz yardım etsinde çevireyim şu ekranı.

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Döndürmeyi Başardım.

hycron

Üye
arkadaşlar bendede 6220 c var ben bu programı denedim fakat sertifika sorunu var deyip uygulamadan çıkıyor yani program yüklenmiyor bu konuda bana yardım edin

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bendede 6220 c var ben bu programı denedim fakat sertifika sorunu var deyip uygulamadan çıkıyor yani program yüklenmiyor bu konuda bana yardım edin

Programı sertifikalaman lazım yada telefonunu hackle FreeSigner işini görür

hycron

Üye
peki bu programı nasıl sertifikalandırabilirim tüm ayrıntılarıyla anlatabilirseniz sevinirim

hycron

Üye
sertifika sorunu diyor olmuyor yani bunu nasıl çözebilirim

hycron

Üye
ByAbsn arkadaşım opdadan bu konuyu nasıl çözebilrceğimi bana ayrıntılı olarak anlatabilirmisin baştan sona kadar

hycron

Üye
arkadaşlar ekranı yan çevirme ile ilgili birçok program yükledim fakat uygulama güvenli değil deyip programı yüklemiyor lütfen doğru düzgün çalışan bi, program yüklerseniz sevinirim.

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ekranı yan çevirme ile ilgili birçok program yükledim fakat uygulama güvenli değil deyip programı yüklemiyor lütfen doğru düzgün çalışan bi, program yüklerseniz sevinirim.

Kardeş imzamda var bi tane onu dene.

hycron

Üye
olmuyor olmuyor olmuyor bende 5.15 var sürüm olarak ondan olmuyor olabilirmi sertifika hatası diyor sertifikalandırıyorum bu seferde güvenli olmayan uyugulama deyip yükleme yapmıyor

eyup007

Üye
olmuyor olmuyor olmuyor bende 5.15 var sürüm olarak ondan olmuyor olabilirmi sertifika hatası diyor sertifikalandırıyorum bu seferde güvenli olmayan uyugulama deyip yükleme yapmıyor
anlamıyormusun arkadaşım hackle telefonunu..

kardeş bende de nokia 6220c var bende dndrmyrm telefon hackli free signer hellox2 kurulu rotateme yi yüklüyorum ancak ikonu tıklayınca hiçbisey olmuyo sen nasıl yaptın bi yardım edermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...