6220 classic hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
6220 classic hakkında
Arkadaşlar 1 hafta önce 6220 classic aldım. Alırken en çok gps olması yönlendirdi beni bu telefona. İçinde yüklü 90günlük ücretsiz navigasyon kullanımı olan nokia maps programı mevcut fakat gps'ini aldığım günden beri deniyorum açık havada bile çok geç uydu buluyor ve hep yanlış yollara saptırıyor, olmayan sokakları gösteriyor. Sokak olmayan yerde sağa dön sola dön diyor. Programdan mı acaba diye bi de Garmin yükledim o daha kötü daha çok hata yapıyor. 6220 classic kullanan arkadaşlar sizlerin gps'i nasıl acaba her zaman istediğiniz noktaya şaşmadan götürüyor mu?

navigatör için cep telefonları çok zayıf gerçek bir navigatör al 200 milyon civari hemde çok kullanışlı

katılıyorum bendede aynı sorunu yapıyor ancak arkadaşın dediği gibi ancak bir navigatör işini görür

testa1

Üye
Bende 6220c aldım navigasyon için garmin yükledim ve tek sorun yaratmadı.

Nevşehirde bile açık adres yazdım kapı numarasınıda yazdım evin önüne kadar götürdü.

Garmin ile Gaziantepden mersindeki evimin kapı numarasına kadar yazdım antepden mersine rotayı çizdi ve varacağım zamanı yazdı. Ve dediği zamanda evime vardım rotadada şaşırma sapıtma olmayan yollarda gösterme gibi bi sorunla karşılaşmadım.

Ama şöyle bişey var araç ile seyir halinde giderken uyduya bağlanmak bazen işkence olabiliyor bu konuda hak veriyorum.

Ama açık havada yaklaşık 1 dk lık bir süre içerisinde en az 5 uydu bulup 4 üne bağlanıyor. Sabit durduğunuzda bağlanma oranı daha da yükseliyor.

Araçta seyir halinde iken gps aranıyor haline geçerse garminden tepedeki sinyal bölümüne girip gps devre dışı yapın tekrar hemen etkinleştirin hemen anında geri bağlanıyor.

1 kere uyduya bağlanınca kopma olursa tekrar bağlanmakta gecikmiyor.

Benim telde bu şekilde sizinkinde nasıl bilmiyorum.

Mersin Gaziantep ve Nevşehirde garmin çok güzel çalıştı ama çok şarj yiyor.

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi
Peki telefonunun versiyonu ne güncelleme yaptın mı hiç?

testa1

Üye
Yazılım sürümü
03.23
Sürüm tarihi
27-jun-2008

özel sürüm
03.23.c01.01

Özel sürüm tarihi
27 jun 2008

Model 6220c-1

Tür
Rm-328

Son güncelleme
Güncellenmedi

*#0000# yapınca bunlar çıkıyo sendekilerle karşılaştır istersen

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi

Tamam kardeşim teşekkür ettim benim telefonun gps'inde bi sorun var galiba en iyisi bi garantiye götürmek

testa1

Üye
Rica ederim bi göster bakalım nedicekler

valakus

Üye
valla kardeş bende aldım aynı telefondan.nokia maps bengenmedim detay az.rotayı bulmuyor bile.ama garmın ve mcguider yükledim ikiside iyi özellikle garmin süper ve harita detayı fazla ve rotadan cıksan bile yeni bi rota gösteriyor ben ilk defa kullandım ama benım cok hoşuma gitti ve sana rotayı en kısa yoldan gösteriyor.garmin yükle yani forumda var arkadaşlar yüklemişler faydalandık sagolsunlar.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonun versiyonu 5,15 daha yeni güncelleedim telefonu alalı 2 yada 3 hafta oldu öncesinde 3,23 tü versiyon yükselttim 5,15 oldu 150 mb lık bir yükleme yaptı.

6220 classic kullanıyorum garmin yüklemeye calsıtım fakat yukleme bıttıkten sonra calısmadı ayrıca nokkia maps yuklu ama navigasyonda ses yok neden acaba ne yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım neler yapmalıyım versiyon guncellemesı yaptım nokia5 5.15

mahmet96

Üye
    Konu Sahibi

Haritalar'a gir seçenkler=>ekstra=>araba ve yürüme'yi seç
Eğer ücretsiz navigasyon hediyesi varsa sesli kullanırsın

micmic

Üye
arkadaşım santossawyer adlı uyenin anlattığı şekilde yap ben yaptım aynı cep bende de var sesli ve süper oldu. Artık arka sokaktaki bakkalın ismine kadar her yeri biliyor bu garmin. Nokia mapsten daha çabuk bağlanıyor ve Garmin 10 basar.

Laz¥

Üye
Bilgi için sağolun

haxss

Üye
2010 da bu program geçerlimidir

bence teknolojiyi bir alette toplamk güzel foto navi derken baya sıkıntı çekilir.

benım naokıa 6220 klasık tlf oyun var marble oyunu dıye ben bu oyunu sılemıyorum nasıl yamayalım sılmeyı kabul etmıyor c tusuna basınca oyun sılenemez dıyor nasıl sılebılırım yardımız ıcın sımdıde tsk

yaw n gage destekli mi

garmin paralı mı

origedik

Üye
bende garmın kullanıyorum ve cok memnunum tavsıye ederım

bencede garmin normal bir navigatör cihazı gibi ayrıntılı ve sapmadan çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...