6120 kullananlar toplansın

Konu Sahibi
6120 kullananlar toplansın
6120 aldım.N70 verdim.ilk önce program bulmakta zorlandım ama doğru programları bulunca sevindim.S60 v3 programlar az ama olsun . işi bilenlerden türçe program rica ediyorum.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekür.

Tepkiler: sagozanCAN, kafkas_pisiyi ve iboerbay
    Konu Sahibi
Hiç kimsenin fikri yok galiba.İlgilenen yok.

bahram

Üye
merhaba, ben de 6120 var. programlari listesini verin.

goxcel

Üye
demek ki cok az kisi almıs bu telefonu niye kimse bişiler yazmıo nerde bu modlar nerde pijamalarım

frolic

Üye
Çok az kişi almadı ben de aldım mesela.. Foruma ilgi pek yok o yüzden.. Sömürme işinde herkes.. Ve telefonumdan çok memnunum gerçekten mükemmel bir telefon ..

6230i

Üye
kardeşim o telefon yeni çıktığı için programları yazılmamıştır ama birkaçtane programı var biraz zaman geçtikten sonra çıkar

6230i

Üye

tema istersen bendeniyemedim

6230i

Üye
ekran görüntüsüde bu

6230i

Üye

6230i

Üye

sukrulu

Üye
ben de 6120 ye dogru dürüs tema ve program bulamuyorum yardım

--------------- Ekleme ---------------

Babalar yapmayın ya ben bir ay önce aldım ve bir sürü program ve oyun yükledim.Bunların içinde türkçe ingilzce sözlüklg jukebox bar harita var vb. bir çok program ve oyun kurum.
Google dan s60 v3 application diye arayın yada symbian os 9.1 - 9.2 diye arayın bulacaksınızdır.
Kolay gelsin.

hafrix

Üye
valllah arkadaşlar ben aldım ama pişman felan deyilim
piyasadaki en iyi telefonlardan bir hata en iyisi diye biliriz heppinizinde hayırlı olsun ama yanılmasam bizim telefonlara görede program çıkacak biraz sabr etmek lazım

arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum daha şimdi..bende 6120 kullanıyorum biri bana yardım edebilirse sevinirim acil cvp bekliyorum..

Arkadaşlar Türkçe programlar başlığımız var
6210 için de var N70 içinde siz yanlış yerdesiniz
Forumda yok yok maşallah
Önce bi arayın
Burası problem paylaşım başlığı
Programlar Burada; S60 Uygulamaları - MaxiCep Forum
Saygılar

ququak

Üye
symbian-9.1-9.2 diye aratırsanız bulamıcanız program yok tmm mı arkadaslar su an 6120'nın symbian ozellıgı 9.2 ve en yukseklerınden bırıı ıslemcı hızıda en yuksek tlf 6120 arastırdım onun ıcın sadece symbian-9.1-9.2 baslıgı altında arattıktak sonra herseyı bulabılırsınız koaly gelsın

arkadaşlar bendede 6120 var çok kral telefon sesi arttırılmıyo demi bunun

cerez

Üye
arkadaslar bence canavar gıbı telefon hem hafıf hem cok ozellıklerı var
gercı pek program yok ama oda cıkar tavsıye ederım