•Reis• Üye 6120 classic korumalı nesne diyor!!! arkadaşlar bende bir 6120classic cep telefonu var...bu telde birsürü oyun yüklü birsürü tema yüklü ama bletooth la yollarken ''KORUMAL NESNE'' diyor...bunun bi çözümü var mı???lütfen yardım edin
arkadaşlar bende bir 6120classic cep telefonu var...bu telde birsürü oyun yüklü birsürü tema yüklü ama bletooth la yollarken ''KORUMAL NESNE'' diyor...bunun bi çözümü var mı???lütfen yardım edin
•Reis• Üye DeadSiLeNCe' Alıntı: Her oyunamı diyor.Telefon kendi oyunlarına bu sorunu verir normelde. Genişletmek için tıkla ... oyunların hepsi telde çalışıyor ancak ''SETUP''ları yollamaya çalışırken korumalı nesne diyor...
DeadSiLeNCe' Alıntı: Her oyunamı diyor.Telefon kendi oyunlarına bu sorunu verir normelde. Genişletmek için tıkla ... oyunların hepsi telde çalışıyor ancak ''SETUP''ları yollamaya çalışırken korumalı nesne diyor...
SİPSİ Üye arkadaşlar bu programı yükleyin herşeyi gönderin ismi bu(x-plore)maxicep arama motoruna direk yaz çıkıyor indir ve yükle hayırlı olsun
arkadaşlar bu programı yükleyin herşeyi gönderin ismi bu(x-plore)maxicep arama motoruna direk yaz çıkıyor indir ve yükle hayırlı olsun
Ali279 Üye dostum kendi oyunlarını gönderemezsin ancak arkadaşın dediği gibi x-plore halleder o işi.symnian 9.1 uygulamalar bölümünde bulabilirsin.
dostum kendi oyunlarını gönderemezsin ancak arkadaşın dediği gibi x-plore halleder o işi.symnian 9.1 uygulamalar bölümünde bulabilirsin.