603 de telefon isinma sorunu

Konu Sahibi
603 de telefon isinma sorunu
Arkadaşlar dün telefondan nete giriyodum takiliodum bi yarim saat kadar takildim sonra telefon isinmaya başladi bende teli kilitledim cebime koydum baktim cebim iyice isinmaya başladi sonra bataryayi çikarip soğuk bir mermerin üstüne telefonuda yanina biraktim 10dk sonra taktim ve düzeldi ama bugünde ayni sorun oldu kendi kekndine isindi needen acaba telefon garantiye gitti geldi kafayi yedi

akondd

Üye
arkadaşım bende de var bazen oluyo özellikle şarjda takılı iken nete falan girersen ısınıyor.ayrıca servisele ilgili bi sorun da olabilir teli iyice bozup gönderiyolar.ben çareyi telin anakartını kvk ya değiştittirerek çözdüm 4 kez üst oldu ste servise gitti şimdilik ısınma pek yok.

- - - Eklendi - - -

çözüm yok tekrar servise gönderebilirsin

o teli alırsan ortada kalırsın böyle

herkes galaxy note alamıyor kardeş napacan

Tepkiler: İbrahimEsşiz44
madem alamıyo hiç almasın ucuzunu alınca elinde kalıo çöpe gidio sonra ona kızıyom alamıyosan alma bukadar basit

olur bundan sonra icazet alırız senden bunu alabilir miyiz diye..adama bak la..

akondd

Üye
arkadaş android çi anlaşılan valla o fiyata 603 gayette güzel 2 gün şarjı gidiyo o fiyata andoid cıhazların akıbeti belli

Maddi kaynağı sağlada, hepimiz en iyisini kullanalım o zaman. işe bak la. Neyse, kardeş bendede 603 var. böyle bi sıkıntı görmedim daha. Servise tekrar yolla istersen

böyle kıllık yapanlara ayar oluyorum arkadaş..iyi almışsın kullan eyvallah da burada niye hava basıyorsun..

iOSait

Üye
ısınmayan telefon yoktur