Kerim.
Üye
Dandik falan değil senin dünyadan haberin yok. iPhone alıp her ay servise gönderenleri de görüyoruz.
- - - Eklendi - - -
Yahu kardeşim neden 600-1000 TL arası öneri isteyenlere hep Discovery öneriyorsunuz? Neden hep diğer işletim sistemlerini ve markaları küçümsüyor ve kötülüyorsunuz? Bayana bi sorsanıza telefonu nasıl kullanacakmış? Herkes sizin gibi oyun meraklısı ergen değil. Herkesin 4 çekirdekli işlemcili Discovery'ye ihtiyacı yok. Lumialar candır. Günlük kullanıma daha uygunlardır. Discovery tamam fiyatına göre iyi güzel telefon ama kullanmak isteyen olur kullanmak istemeyen de olur. "600 TL" lafını duyunca aklınız hemen Discovery'ye gidiyor.
- - - Eklendi - - -
Herkes sevmez. Zevk meselesi. Benim 620'yi gören "çok şık" diyor.
Ben General Mobile'a biraz ön yargılıyım biliyorum ama GM çok sıkıntılı bir markaydı. O yüzden bu markaya güvenemiyorum.
Tasarim iyide kalin oldugu ortada
Arkadaşlar Discovery'i çok abartıyorsunuz. Dandik bir markadan asla birşey beklemem, size de tavsiye ederim. Alıp da sonra yarı yolda kalmak var.
Tasarim iyide kalin oldugu ortada
Kalın olunca ele iyi oturuyorAma 520'nin tasarımı harbiden 620'den daha iyi. Hem ekranı da daha büyük. 920'yi andırıyor.
Merhaba arkadaşlar sizden tasarimi bir bayana yakişabilecek, şarj süresi uzun dayanikli bir telefon önerisi albilir miyim ?
Nokia'ya boşuna para vermiş olursunuz. Afedersiniz ama takoz gibi telefonları. İster Windows Phonea 8 olsun ister başka bişey. Hep aynı.
Yaklaşık 10 gün önce GM Discovery aldım. GM'ye karşı çok ön yargılıydım, bundan önce iPhone kullanıyordum. Ama s3'le yarışan harika bir telefon. Burda kötüleyen arkadaşlara bakmayın ben kullanan biri olarak söylüyorum. Kesinlikle almanız gereken telefon Discovery bence.
Ace 2 şuan çok kötü durumda, güncelleme yok. TFT 3,8'' ekran. 800mHz çift çekirdek. Özellikleri çok kötü yani. S3 mini orta sınıf bir cihaz, onun da özellikleri pek iyi sayılmaz. Lumia alacaksanız üst model almalısınız ki o da bir kaç yıl sonra. Windows Phone 8 henüz yeni olduğu için biraz beklemek gerek. Casper konusunda yorum yapmıycam, bilgisayarları bile ortada yani alınır mı alınmaz mı size bırakıyorumAma şunu çok iyi biliyorum ki hazır üretilmiş cihazlara kendi logosunu yapıştıran ve ürünlere genelde 'dandik' olan bir marka. Yorumlarımı dikkate alırsanız pişman olmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?