600 - 650 TL Fiyat/Performans Android Telefon Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
600 - 650 TL Fiyat/Performans Android Telefon Önerisi
Arkadaşlar merhaba. Yakınlarda bir arkadaşım 600-650TL bütçem var ne alayım dedi. Galaxy Ace alsam nasıl olur diye de ekledi. Aman dedim Huawei Ideos X5 önermek isterdim fakat üretimden kalkmış o da. Ne yapsam bilemedim. Aynı X5 gibi bir fiyat/performans oranı yüksek bir telefon(lar) önerirseniz memnun olurum

xPaSHax

Üye
sony modellerı o fıyat ıcın ıdeal derım ben

100-150 tl daha arttırabilirse
Sony xperia neo v,samsung galaxy s,galaxy w tavsiye ederim..

MasteLaa

Üye
2.el Neo V ye bakabilirsin..2. el almayacak isen Android alma bence.

Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Öncelikle android olması önemli çünkü arkadaşım ne zamandır 1110 kullanıyor gerçekten de telefon açlığı mevcut Biraz oyun oynayıp tatmin olması lazım. Bana göre X5 çok iyi bir telefondu. Onun gibi öneriniz varsa. 2. el olmayacak arkadaşlar sony önermek isterim fakat SAR değerleri çok yüksek oluyor

Edit: Bütçe kesinlikle sabit 650 ekini zor eklettim biraz daha esnek olabilsin diye

MasteLaa

Üye
Başka seçenek kalmadı sanırım
Şuraya bir bak derim

Konu Sahibi
Değerli hocam acaba bu telefonda flash var mı? (Tarayıcı )

Tepkiler: MasteLaa

cyber

Üye
sony live with walkman

şöyle sabit konu olsa 600tl ace 700tl w 800 tl neov bu fiyatlara alabileceğin bunlar

Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim dediklerinizi önerdim bakıyoruz. Ayrıca başka tavsiyesi olan arkadaşları da bekliyorum.
Not: Arkadaşlar yahu bu maxicep forumda hem mobil hem de pcden cevaplanan konulara nereden bakılıyor kendi konumu bulana kadar çatladım yardım lütfen :

- - - Eklendi - - -

Güncel

Sana önerim alcatel ot 995 neo v çok güzel bir telefon ama benimde bütçem yetmemişti bütçem 600 tl di ve bu fiyata en uygun telefon alcatel ot 995 zaten özellik olarakta neo v den veya samsung w den düşük değil sar değeride kitapçıkta ayzıyordu 590 küsür head ve body de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...