yasarcan66
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet Xperia ARC olabilir . İnceleme videolarını izledim , gece ve gündüz çektiği videoları izledim özellikle gece harika çekiyor .Xperia Arc.
Evet favorim android fakat Nokia c6-01'i özelliklerinden dolayı yazdım oraya. Nokia N8'de özellik bakımından güzel telefon ama görünüş itibariyle vasat bi telefon .. tasarımı benim hiç hoşuma gitmedi. telefonun köşeleri üstten alttan kırılmış gibi duruyor .sanırım android telefon istiyorsun ama orda nokia c6-01 i gördüm . Eğer symbian düşünürsen bence kesinlikle n8 aL.
Diğer telefonlar hakkında bi bilgim yok :P
htc sensation çok güzel . çift çekirdekli telefon .. fakat pahalı . hepsiburada.com'da 1.628 TL . eğer fiyatı yakınlarda düşerse bu telefonu alabilirim.o kadar paran varsa durma lg optimus black al veya htc sensation a bakabilirsin
htc sensation çok güzel . çift çekirdekli telefon .. fakat pahalı . hepsiburada.com'da 1.628 TL . eğer fiyatı yakınlarda düşerse bu telefonu alabilirim.
Birşey soracağım . bu telefonun bataryası gömmeli mi ? çıkarılabilir değil mi ?
mobililetisim.com adresinden bakıyorum telefonların özelliklerine. LG Optimus Black telefonunun İnternet Özellikleri bölümünde Flash desteği yazmıyoradobe flash desteği var kardeşim
ilgilendiğin için teşekür ederim .. düşüneceğim bu telefonubence bi düşün android 2.2 parlak nova ekranı 1 ghz işlemci hızı ekran boyutu da 4 inc civarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?