batudinho39 Üye Konu Sahibi son kez söylüyorum link çalışıyor işte: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
melihsait26 Üye ya link ölü deyil ama dosyalar rardan çıkmıyo ya da ben telefona yüklemeyi bilmiyorum bunu telefona nasıl yüklicez bi anlatın
ya link ölü deyil ama dosyalar rardan çıkmıyo ya da ben telefona yüklemeyi bilmiyorum bunu telefona nasıl yüklicez bi anlatın
batudinho39 Üye Konu Sahibi arkadaşlar öyle diyorsa winzipte hata var tekrar bilgisayara yüklayin winzipi yada dosyayı olduğu gibi telefona atın telefonda açacaktır
arkadaşlar öyle diyorsa winzipte hata var tekrar bilgisayara yüklayin winzipi yada dosyayı olduğu gibi telefona atın telefonda açacaktır
bay_ferhat Üye HEMEN İNDİRİYORUM ARKADAŞIM UMARIM SAĞLAM ÇALIŞIR ÇÜNKÜ N79a kurduğum oyunların hepsi yarım sayfada çalışıyor
HEMEN İNDİRİYORUM ARKADAŞIM UMARIM SAĞLAM ÇALIŞIR ÇÜNKÜ N79a kurduğum oyunların hepsi yarım sayfada çalışıyor
mehmet0234 Üye LİNK: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar burdan nasıl indiriliyo yardımcı olabilirmisiniz
LİNK: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar burdan nasıl indiriliyo yardımcı olabilirmisiniz
batudinho39 Üye Konu Sahibi mehmet0234' Alıntı: LİNK: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar burdan nasıl indiriliyo yardımcı olabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... dostum ilkbaş free bçlümüne tıkla 70 saniya bekle orada çıkan parollayı büyük harflerle yaz downloada tıkla gayet kolay --------------- Ekleme --------------- kral4242' Alıntı: dostum sağolasın ama gta nasıl yüklenecek bilmiom yardımcı olursan seviniim Genişletmek için tıkla ... abi gtayı direk cep telefona at içindekileri sakın atma dosyayı olduğu gibi at telefonundan üzerine tklayarak yüklemeye başlayabilrsin
mehmet0234' Alıntı: LİNK: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız arkadaşlar burdan nasıl indiriliyo yardımcı olabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... dostum ilkbaş free bçlümüne tıkla 70 saniya bekle orada çıkan parollayı büyük harflerle yaz downloada tıkla gayet kolay --------------- Ekleme --------------- kral4242' Alıntı: dostum sağolasın ama gta nasıl yüklenecek bilmiom yardımcı olursan seviniim Genişletmek için tıkla ... abi gtayı direk cep telefona at içindekileri sakın atma dosyayı olduğu gibi at telefonundan üzerine tklayarak yüklemeye başlayabilrsin
melihsait26 Üye YA KARDEŞİM TAMAM LİNK BOZUK DEĞİL ANLADIM İNDİRİYORUM AMA LİNKDEKİ DOSYA BOZUK OLABİLİR Mİ Bİ KONTROL ET YAA ZİPLİ DOSYAYI İNDİRİYORUM ÇIKART DİYORUM DOSYA BOZUK FELAN DİYOR NE YAPICAM Bİ YARDIMMMM@ --------------- Ekleme --------------- Indiriyorum dosya bozuk diyor bi yardımmm
YA KARDEŞİM TAMAM LİNK BOZUK DEĞİL ANLADIM İNDİRİYORUM AMA LİNKDEKİ DOSYA BOZUK OLABİLİR Mİ Bİ KONTROL ET YAA ZİPLİ DOSYAYI İNDİRİYORUM ÇIKART DİYORUM DOSYA BOZUK FELAN DİYOR NE YAPICAM Bİ YARDIMMMM@ --------------- Ekleme --------------- Indiriyorum dosya bozuk diyor bi yardımmm
batudinho39 Üye Konu Sahibi melihsalit kardeşim bilgisayarda açmıyorsa telefonuna zip yükle yada dosyayı olduğu gibi telefona at bu kadar basit bağıracak bişey değil onca kişi yapmış sen aynı dosyay bozuk diyemezsin tmm ?
melihsalit kardeşim bilgisayarda açmıyorsa telefonuna zip yükle yada dosyayı olduğu gibi telefona at bu kadar basit bağıracak bişey değil onca kişi yapmış sen aynı dosyay bozuk diyemezsin tmm ?