DarkredBlue61
Üye
-
Konu Sahibi
-
5 KG Balda Hediye6 milyar
polensiz asla5 KG Balda Hediye
Kurtarmıyor Mübarek Yapmapolensiz asla
hayırdır senmi alıyonKurtarmıyor Mübarek Yapma
YOk Bu Kadar Para Verirsem Kalbim Ölene Kadar Dkde 150 Kez Atarhayırdır senmi alıyon
Yapma Mübarek Sen Buna Sistem Mi Diyorsun Sadece Ekran Kartı Gördüm Orda Kendi İçinde Sistem Olarak Diğerleri Ne Disket Mi ÇözemedimMaşallah ben bunu başucuma koyar izler izler dururum
İmzamdaki sisteme bakayın siz :P
Disktet sürücüden oynadığım oyunlarYOk Bu Kadar Para Verirsem Kalbim Ölene Kadar Dkde 150 Kez Atar
Yapma Mübarek Sen Buna Sistem Mi Diyorsun Sadece Ekran Kartı Gördüm Orda Kendi İçinde Sistem Olarak Diğerleri Ne Disket Mi Çözemedim4gb + 4gb dd3 x2 ram Bu Yazdığın Heralde 1.44 MBLık Disket Sürücü Filan
Daha Saymana Gerek Yok Bugün O Oyunları Oynuyorsan Sebebi 960Disktet sürücüden oynadığım oyunlar
gta5 grafiklerin hepsi fu ll
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
the witcher 3 , grafikler yine sonda ve oyun fu ll Türkçe
daha sayayımmı
1 Yıl önceydi, o zaman acele ile seçtik oynuyoruz, pişmanmısın diye sorarsan değilim, yine alacaksam evga alırım, tabi şimdi sıfır alacaklara msi yada asus öneriyorum, illa fanatiklik yapmaya gerek yok. Çok memnunum hakikatten, hiçbir oyunda yarı yolda bırakmadı hatta fanların sesini bile duyamazsınız çünkü 60 dereceye kadar fanlar çalışmıyorDaha Saymana Gerek Yok Bugün O Oyunları Oynuyorsan Sebebi 960Onu Sök Yerine GT 730 yada GTX 550 Tİ Filan Tak O Zamanda Oynayabiliyormusun Görelim
Neden Evgayı Tercih Ettinki Hem?Asus MSI Zotac Onlar Daha İyi Bence
SSD Hangi Marka Kullanıyorsun?1 Yıl önceydi, o zaman acele ile seçtik oynuyoruz, pişmanmısın diye sorarsan değilim, yine alacaksam evga alırım, tabi şimdi sıfır alacaklara msi yada asus öneriyorum, illa fanatiklik yapmaya gerek yok. Çok memnunum hakikatten, hiçbir oyunda yarı yolda bırakmadı hatta fanların sesini bile duyamazsınız çünkü 60 dereceye kadar fanlar çalışmıyortabi havalar ısındı artık, fanlarda çalışmaya başlayacak haliyle.
Tekrardan yazayım şu anda kullandığım sistemi
intel i3 4160 3.6ghz
gtx 960 4gb 128bit
4gb 2 adet 1600 mhz (overlock ile 2833 mhz çekilebiliyor)
Gigabyte Z87M-D3H Intel Z87
120 gb ssd artı yanında 1 tb hardisk
Ssd olarak bunu aldım. 199 tlye almıştım şimdi fiyatı baya düşmüş.SSD Hangi Marka Kullanıyorsun?
GPU Alacak Olursam Aklımda Asus Varda 960 yada 550 Düşünüyorum Dediğin Gibi O Teknoloji Güzel Kuzene Aldım 3 4 Ay Öncede Hem Elektrik Yönünden Güzel Hemde Fanlar Boşa Çalışıp Ömürlerini Tüketmiyorlar İyi Düşünülmüş
Benim Eski SSDNOW Serisiyle Aynı BuSsd olarak bunu aldım. 199 tlye almıştım şimdi fiyatı baya düşmüş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Laptoplara Karşıyım Kolay Kolay Sistem Yükseltmesi Yapılmıyor Ayrıca Düşürürsün Müşürürsün Yeminle Gider 5 Milyar EllerindenMSI Oyuncu Laptop'larıda Çok Güzel Laptop Arayanlara
witcher 3 ü bende oynadığım için baktım ama oyun oynanış videosu değil ki o bildiğin video yayın kısmı gibi bir şey o kısımda en dandik donanım ile bile kalite farkı kolay kolay ayırt edilmez bende gayet akıcı oynuyorum oyun aşağıdaki sistemim ile.Disktet sürücüden oynadığım oyunlar
gta5 grafiklerin hepsi fu ll
the witcher 3 , grafikler yine sonda ve oyun fu ll Türkçe
daha sayayımmı
Alın Size Oyuncu KasasıÜzerine +400 500 TLde Su Soğutmada Eklenebilir Hepsiburada.com Bİrde Üzerine Dandik Bir Flaş Bellek Veriyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla Anakartın Tipine Filan Baktım Giriş Çıkışlarına Tamam1- Seçtiğin anakart işlemci için yeterli değil.İşlemcinin overlock özelliği var fakat anakartın buna yeteri kadar izin vermiyor.Onun yerine K serisi bir anakart kullanabilirdin.Örneğin Z170 K3
2- 750W 80+ Bronze hem güç tüketimi fazla hemde performansı düşük.Oyuncu bilgisayarı için 600W 80+ Gold olmalı.En azından Silver
3- RAM yeterli ve doru seçim
4- Ekran kartın da iyi.980 olabilirdi ama maliyet farkı biraz fazla.256 Bit olması kurtarır 970'i
5- Geldik (bence) en önemli konuya.Depolama birimi olarak SATA III teknolojisi artık geride kaldı.Artık M.2 teknolojisi var.SATA III'e göre 5 kat daha hızlı.Okuma hızı saniyede 2.5 Gigabaytt Yazma saniyede 1.5 GB
6- Böyle bir sistemdeki Harici depolama birimi kesinlikle 7200 rpm olmalı ve 1TB yeterli bence
7- 100 flaş parası kazanıp 1 flaş hediye ediyorlar.Gelmeyin böyle oyunlara
Kullandığım laptopun özellikleri imzamda yazıyor.Şimdilik işimi görüyor ama param olursa alacağım bilgisayar belli
MSI GT80 2QE TITAN SLI
Nasıl izledin videoyu bilmiyorum ama iyi bakmamışsın demekki, 3 seri olarak çektim videoyu, hiçbir hile hurda yoktur. Birazdan tekrar oyuna dalacağım, Türkçe yama ile oyunun zevki dahada artıyor tavsiye ederimwitcher 3 ü bende oynadığım için baktım ama oyun oynanış videosu değil ki o bildiğin video yayın kısmı gibi bir şey o kısımda en dandik donanım ile bile kalite farkı kolay kolay ayırt edilmez bende gayet akıcı oynuyorum oyun aşağıdaki sistemim ile.
sistem
Pentium g4400
4gb dd4 ram (1adet sadece)
ati hd7950 (oc)
z170 anakart
500gb hdd
valla benim oyun orijinal yama orjinalliğini bozmuyorsa denerim ama bende bir sıkıntı başladı oyunda çözemedim o yüzden bir haftadır falan oynamıyorum ilk yükledikten sonra oynamaya başladım sonra güncelledim meğer eski sürüm savdosyası uyumsuzluk çıkartabiliyormuş 5-10 dk da bir bir kaç saniyelik donmalar yaşamaya başladım birtürlü çözemedim tam savaşırken donunca sinir ediyor en baştan başlayacağım tekrar ama üşendiğim için şuan bıraktım yakında başlarım tekrar ama.Nasıl izledin videoyu bilmiyorum ama iyi bakmamışsın demekki, 3 seri olarak çektim videoyu, hiçbir hile hurda yoktur. Birazdan tekrar oyuna dalacağım, Türkçe yama ile oyunun zevki dahada artıyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?