murat.122a Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: Realplayer ayarlarını nasıl ayarlıyacam açıyorum real playere giriyo bağlanamıyor diyor... Genişletmek için tıkla ... Realplayer den akıs bağlantıları Seçeneklerden ayarlari aç Video Akıs akısa bas Yakın kopya Sebeke sebekeye bas Erisim noktası İnternet Çevrim içi süresi Sınırsız Endüşük UDP bağl nk 6970 En yüksek UDP bağl nk 32000 Bunları yap tamam
lazye' Alıntı: Realplayer ayarlarını nasıl ayarlıyacam açıyorum real playere giriyo bağlanamıyor diyor... Genişletmek için tıkla ... Realplayer den akıs bağlantıları Seçeneklerden ayarlari aç Video Akıs akısa bas Yakın kopya Sebeke sebekeye bas Erisim noktası İnternet Çevrim içi süresi Sınırsız Endüşük UDP bağl nk 6970 En yüksek UDP bağl nk 32000 Bunları yap tamam
murat.122a Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: tamam saol gerek kalmadı... Buldum hatta konu bile açtım... Genişletmek için tıkla ... Sende sağol kardeş benim senden bir ricam var konu açarken nasıl video eklerim pm atarmisın
lazye' Alıntı: tamam saol gerek kalmadı... Buldum hatta konu bile açtım... Genişletmek için tıkla ... Sende sağol kardeş benim senden bir ricam var konu açarken nasıl video eklerim pm atarmisın
lazye Üye Bak burda gerekli açıklama var www.maxicep.com/yararli-bilgiler-ve...sim-video-ekleme-linke-isim-verme-641760.html
Bak burda gerekli açıklama var www.maxicep.com/yararli-bilgiler-ve...sim-video-ekleme-linke-isim-verme-641760.html