5800 yardım edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 yardım edermisiniz
Merhaba arkadaslar bende 5800 var ben n97 gibi ekranını yapmak istiyorum baya sitelerde var ama program gdes ilemi ne yapılıyor onu sevmiyorum aklıma su geldi navifirm ile n97 konudu alsak 5800 kursak olurmu pc üzerinden o zaman n97 gibi olur herşek hızı filan artar olurmu acaba korkuyorum yapmayı yapan varmı

--------------- Ekleme ---------------

biriniz bir şey yazsın su an navifrim den n97 rm-505 den v21 versiyonun türkcel tr buldum baska yok denesemmi olursa 5800 n97 olacak süper olur valla

celibar

Üye
eğer tamirciye verecek fazladan paran varsa dene derim.bana göre %90 olmayacak.tabi denemek bedava.

zirk32

Üye
burdaki modlar fln daha iyi bilir ama değişirse sadece tema veya ekran stili fln değişir öyle hızında artma vs. gibi şeyler olmaz boşuna zaman harcarsın

Revengeful

Emekli Yönetici
bir pro. vardı adını unuttum ama bu işe yarıyordu fakat hızında hiçbir değişiklik yapmaz

arkadasım senınkı şahını ferrari yapmak gıbı bısey olur valla sacmalama anında takla atar telın valla yapma bence ole bsey

arkadaşımızın sorduğu soru genel olarak 5800 a N97 yazılımı atılabilir mi ? bununla ilgili birçok tartışma konusu var yabancı forumlarda ancak net bir şey yok ortada yalnız bana göre donanımsal özellikler çok benzer olduğu için böyle bişey yapılabilir normal olarak yapılacağını söylemiyorum tabikide ama bu modifiye firmware furyası 5800'a modifiye N97 fw'si atar demedi demeyin ama daha biraz zaman var bunun için ayrıca hiçte şahini ferrari yapmak gibi birşey değil teknik açıdan çok fark yok bu 2 telefon arasında

merhabalar birsüre aradıktan sonra 5800xpm ıcın ıbb trafık calıstırmayı becerdım
sızınle paylasmak ıstedım cunku bırcok ınsan arıyor ancak telefonun desteklenmedıgı soylenmekte
javart2.1 yukluyoruz sonra ıbb trafıgı yukleyerek saglıklı olarak calıstırıoruz kolay gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...