5800 xp yukleme

Konu Sahibi
5800 xp yukleme
arkadaslar ben youtube da bir video izledim adam5800 ina windows xp yuklemis ne flash simulator ne de dosbox sizden ricam eger yuklemeti bilen varsa paylasabilir mi lutfen telefondan opera uzerinden girdigim icin turkce karakter kullanamiyorum kusura bakmayin. video linki: 5800 icin:

Tepkiler: SavinMe ve iborette32

Nadir

Emekli Yönetici
ben de gördüm ama baya zora benziyor..uğraşılmaz geldi bana..xp değilde win 95 gördüm en son..

Konu Sahibi
peki 95 nasil yukleniyor onu biliyor musun

Cs***MaN

Üye
Valla yükleniyorsa zorda olsa uğraşırım...

ne gerek var böyle şeylere ya sonra garantiye gönder uğraşılmaz bana göre

Konu Sahibi
Telefonun özelliklerini sonuna kadar kullanmak lazım eğer kullanmayacaksak symbian telefon almamıza gerek yok s40 alsak yeter o zaman

arkadaşım xp yi telefona kursan eline ne geçicek sadelik her zaman güzeldir ama zevkler ve renkler tartışılmaz saygı duyarım

Konu Sahibi
tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz ama telefonunu bilgisayar gibi kullansan güzel olmaz mı şimdi telefon parasına bilgisayar almışın gibi düşün ben de senin fikirlerine saygı duyarm

bilgisayar parasına telefon almış olabilim ama yani bilgasayar var ne gereği var bilgisayar görünümüne artistik açısından bakıyorsan 5800 son sürümü yeterince artistik bence bunun yerine orjinal, isimli firmalarının yaptığı programlarını yüklemek bence daha mantıklı işte burda symbian 9.4 devreye giriyor dedin ya o zaman s40 alırdık program açısından tabiki gerekli birşeyler yüklemek bana göre gereksiz sana göre olumlu mesaj kalabalığı yapmaya gerek yok anlayışın için teşekkürler

Konu Sahibi
nedemek ben teşekkür ederim

5800'da XP gösterimi Puppet Master gibi bir programla olabilir yani bana fake gibi geldi...

Konu Sahibi
belki de öyledir günlerdir araştırıyorum bakmadığım yabancı site kalmadı hiçbiryerde yok ama olsaydı güzel olurdu teşekkürler ilgilenenlere

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar 5800 ın şu anki versiyonu ve kullanımı bilgisayar gibi daha ne istiyrsunuz..sonra telefona yapılmayacak zararlar vereceksiniz..bence hiç uğraşmayın..

Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 ın şu anki versiyonu ve kullanımı bilgisayar gibi daha ne istiyrsunuz..sonra telefona yapılmayacak zararlar vereceksiniz..bence hiç uğraşmayın..

Ama ben telefonla uğraşmakla bilgisayarla uğraşmaktan daha çok zevk alıyorum ayrıca bozulursa gariniye veririz.

Nadir

Emekli Yönetici
siz bilirsiniz..bir telefon parası daha vermeyin sonra..

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil..

Cs***MaN

Üye
Yapmak lazım aslında sonuçta herşeyiyle kullanmak lazım telefonu herşeyini kurcalamak lazım..