Telefon Tavsiyesi 5800 XM mi 5800 NE mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 XM mi 5800 NE mi?
Navigation Edition çıkmış yeni piyasa fiyatı nedir 550 civarı diye duydum teknosalarda mediamarktlarda falan var mı? normal 5800 xm den farkı nedir? dokunmatik veya kamera farkı var mıdır? Kasası metal diyorlar doğru mu daha mı dayanıklı? xm olmadığı için xm fonksiyonları yok mu ses çıkışı falan daha mı kötü müzik çalma programı falan? hangisini önerirsiniz artıları eksileri nelerdir?

Nadir

Emekli Yönetici
herşeyi aynı yalnız ne editionun navigasyonu yani gps si çok kuvvetli birde nokia maps sınırsız..

Konu Sahibi
herşeyi aynı yalnız ne editionun navigasyonu yani gps si çok kuvvetli birde nokia maps sınırsız..

xm piyasada bitiyor. onun üretimini bitirip buna başlayacaklar deniyor. doğru mu acaba? Ve niye xm i bitiriyorlar ki. bunun kasasının metal olması avantaj mıdır? Hangisini önerirsin? Acele karar vermem gerekiyor piyasada bitiyor çünkü ama kafam karıştı.

Nadir

Emekli Yönetici
fiyat konusunda birşey diyemeyeceğim ama metal kasa ise 5800 Ne yi tercih et bence..5800 me baya kasa sorunu çıkaran bir telefon oldu şimdiye kadar..

Konu Sahibi
fiyat konusunda birşey diyemeyeceğim ama metal kasa ise 5800 Ne yi tercih et bence..5800 me baya kasa sorunu çıkaran bir telefon oldu şimdiye kadar..

Ben de öyle düşündüm XM'den eksik bir yönü yoktur değil mi?

Konu Sahibi
Yalnız sadece xm de rengi belirleyen o ince şerit metalmiş. işe yarar mı acaba? bu yoksa xm alacağım ki büyük mağazalarda yok sanırım. nokianın sitesinde bile yakında yazıyor.

navigation edition daha piyasaya çıkmadı ki?

Sehzade

Üye
N E ya product kodla degisile bilio ama yeteneksiz biri yapamaz. ben suan metal kasa kulanıyorum piyasada fazla yok galiba

high45

Üye
arkadaşım şu n e nin bir fotoğrafını çeksende bizde bir görsek

--------------- Ekleme ---------------

telefon bu :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...