5800 Xm hacklesem mi imzalasam mı programları???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş bu fw kurmaya bakıyım dedim çok karışık bişeyk yapam die korktum nasıl yapacagımıda bilmiyorum
 
JAF programını pc ye indirip kur. telefonun hafıza kartına format at. telefonu kapat, hard format at. telefon açılınca ülke - tarih - saat ayarlarını gir. tekrar kapat telefonu usb ile pc ye tak ve aşağıdaki adımları izle. eğer anlatıldığı gibi yaparsan sorun olmaz. sorun olursa telefon açılmaz. ama kurtarabilirsin. kolay gelsin.

JAF KULLANIMI
1-Jaf'ı Emülatör ile Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin - Normal Mode seçin (CRT308 işaretli ise işaretini kaldırın.

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak Adını C0r Dosyasını Seçin.
RM-356_52.0.007_prd.core.C0r Seçin.

5- PPM Tıklayıp
RM-356_52.0.007_prd.rofs2_.V19 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp
RM-356_52.0.007_027_000_U001.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi FLASH'a Basın

8- Çıkan Uyarıya Evet Deyin. Searching for Phone Çıkar Çıkmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kere Basın.(Hızlı Olmanızda Yarar Var)

9- İki Kere Done Yazısı Alt Alta Yazdıktan Sonra USB Bağlantısını Kesebilirsiniz. Bazı durumlarda telefon Local Mode'da kalabilir. Böyle bir durumda Done yazısı çıktıktan sonra bataryayı çıkarıp geri takın ve power tuşuna basarak telefonunuzu açın.
 
çok güzel anlatmıssın kardeşim
 
eğer bana diyorsanız ben sadece


bı kısmı kendim yazdım.


bu kısmı ise MegalomaniaX in yaptığı cfw konusundan aldım.
 

fravun12

Üye
kardş alma bende yaptm imel 2 ay sonra çalıntı oldu yasal uyarı gldi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...