A s i R u h
Üye
-
Konu Sahibi
-
opda dan sertifika al kardeşim herhangi bir ücret yok forumdada resimli anlatımlar mevcut 5 kuruş vermiyosun yani
haclleyimi die sormuşsun ben sana şu şekilde cevap veriyim bu telefonu sen 5800 olarak aldın bırak 5800 olarak kalsın herşeyin orjinali güzeldir orjinallik önemlidir hackleyip napıcaksın birisinin yaptığı bir yazılımı telefona yükliceksin o yazılımın garantii varmı yok telefona bir zararı varmı %100 kimse bunu cvplayamaz nokia firması salakmıda bu yazılımı yapanlar gibi bir yazılım yapıpta koymamış demekki bu tel için en iyi olanı orjinali orjinalden şaşma derim bende hacklemedeim boşver orjinal kalsın herşeyin orjinali en iyisidir
arkadaşım gir optaya girince çıkan sayfada kredi kartı fln çıkıyo artık paralı olmus baska bi site yok mu yaa nolur yarrdımmmmopda dan sertifika al kardeşim herhangi bir ücret yok forumdada resimli anlatımlar mevcut 5 kuruş vermiyosun yani
haclleyimi die sormuşsun ben sana şu şekilde cevap veriyim bu telefonu sen 5800 olarak aldın bırak 5800 olarak kalsın herşeyin orjinali güzeldir orjinallik önemlidir hackleyip napıcaksın birisinin yaptığı bir yazılımı telefona yükliceksin o yazılımın garantii varmı yok telefona bir zararı varmı %100 kimse bunu cvplayamaz nokia firması salakmıda bu yazılımı yapanlar gibi bir yazılım yapıpta koymamış demekki bu tel için en iyi olanı orjinali orjinalden şaşma derim bende hacklemedeim boşver orjinal kalsın herşeyin orjinali en iyisidir
sen telefonuna hiç program yüklemedin o zaman aldığın gibi mi duruyor sende
tamamenkatılıyorum agzına saglık kardeşimopdaya imei vermek mi yoksa kendin hackli fw yüklemek mi dersen tabiiki kackli fw yüklemek derim.
crazypaker Arkadaşın anlattığı gibi milletin kendi yaptığı fw'i değil orjinal fw'in biraz değiştirilmişini ve tabiki içine hack ve bazı gerekli modların yerleştirilmişini yüklüyorsun. Kim baştan sona fw yapabiliyor ki bu forumda, öyle olsa zaten nokia'da çalışıyor olurduForumda blackstar v52 var, orjinal v52 fw üzerine yapılmıştır sorunu yoktur. Orjinalini üzerine gerekli geliştirmeler yapılmıştır sadece. (forumda c6 telefonlarının 5800 için portlanmışları da var ama muhakkak bir yerden patlak veriyolar.)
Yine crayzpaker'ın dediği gibi garantiden çıkar telefon ama bu da sorun değildir. Orjinal fw', yine cfw yükler gibi yüklersin, olur biter. Garantiye girer.
Nokia firması mı bilmiyorum ama keşke bu fw'leri onlar çıkarsa da doğrusürüst kullansak biz de.
Moderator arkadaşım, sonyerolsson. 5800 için hellox mu kaldı artık?!! v40 fw'den itibaren hellox kullanamzsınız. Jaf ile hackli cfw atmak zorundasınız.
Arkadaşlar Merhaba,
Sonunda geç kalsam da hayallerimin telefonu olan 5800 ı aldımD
Fakat birkaç sorunum var
Arkadaşlar şimdi bilirsiniz sis dosyaları imza isterler.Ben de opdadan sertifika aldım ama paralı mı orası bilmiyorum euro fln biseyler çıkıyo.
Sonra vazgeçtim hackleyim dedim ama emin olamadım ve hacklemedim.Çünkü imzalama yöntemine 2000 den fazla kişi hacklemeye ise 50 kişi fln teşekkür etmiş.Ben de güvenemedim.Sizce risk almadan hangi yöntemle telefonuma yükleyeceğim uygulamaları imzalayabilirim.
Şimdiden çok Teşekkürler...
Ben HER İKİSİNİDE yapmış birisi olarak konuşuyorum; Telefonunu yeni aldığın için önce biraz kullan, sonra ondan sıkılacaksın, değişiklik arayacaksın, Sonra bana kalırsa telefonunu Hackle. Bende senin gibi uzun zaman ne yapsam diye düşündüm, sertifika aldım, ama bazen setrifikalı olması yetmiyor program kurmak için, illa hack gerekiyor. 1 sene falan sertifikalayıp kullandım, ama sonra Hackli bir fw kurdum telefonuma hemde C6'nın fw'si . Telefon 10 numara oldu. Beni dinlersen önce biraz sade kullan, sonra orjinal yazılımın hackli olanını kullan, bundanda sıkılırsen diğer (c6, n97 gibi) yazılımların 5800 için olan hackli fw'lerini kullan, Artı Hackli fw kurmak öyle bilindiği gibi zor ve uzun değil, sadece ve sadece 5 dakkada telefona yüklüyorsun forumda anlatımları var
--------------- Ekleme ---------------
aYRICA İMZAMDA BULUNAN c6 FW si şu andaki en stabil fwlerden biri, hatta birincisi bir dene istersen
AlpReis'e katılıyorum, önce orjinal dene, sonra nasıl olsa sıkılacaksın
Modifiye veya hackli yazılımlarla neler yapabileceğini veya nasıl bir deneyim yaşayacağını ilerleyen zamanlarda öğreneceksin. Sabırla orjinalini kullan ve bu arada forumu iyice bir incele
Bu arada hayırlı olsun 5800XM
sertifika almak için opdaya imei no veriyorsun şu ana kadar kimse sıkıntı yaşamadı fakat buna garanti verilemez. hemde içinde bir dert oluyor ya çalınırsa imei diye. bende hacklemekten korkardım yanlış yaparsam açılmazsa felan diye. sertifika aldım sonra her unsigned programda sertifikalama işlemi felan sıkıcı olmaya başladı hemde telefon sürekli aynı telefon. sonra hackli cfw kurmaya karar verdim ve kurdum. C6 & S^3 iconlu cfwleri çok beğendim birkaç tanesi denedim ve şu anda en sevdiğimi kullanıyorum. tavsiye ederim cfw kurmanı fakat kurarken dikkatli ol. bi adımı atlama, yanlış yapma. eğer cfw kuracaksan bir müddet orjinal yazılımı kullan ve öyle kur aradaki farkı anla
sertifika all
aman bekle 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?