haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş cfw ni indirdim yeni surum çıkacağını duyunca kendi telefonuma kurmadım, bi abimin telefonuna kurdum, beğendim, gayet guzeldi, yeni surumden beklediklerimi yazacağım yanlış anlama cfw senin ister dikkate alırsın ister almazsın, belle bar eski surumdeki gibi kalsın, muzikçalara dzmusickey ve musicstopper eklensin, adını tam hatırlamıyorum ama sunrise ın son surumunde bi program vardı menu swithc ti galiba, tek tıklama ıle 3.4 menu duzeni ile 4.4 arasında geçiş yapıyordu, o eklesin uygulamalara. Yeşil bi tema vardı cfwye eklemesen bile linkini versen çok makbule geçer, buarada cfw şuanki en iyi cfw
Bende Gördüğüm Hataları Söyliyim Bari
Media Bar Her Zaman Açılmıyor 2. temada örneğin bir ikon'a tıkladığımızda(tıklıyoruz ama bırakmıyoruz) ikonun altında siyah bir çizgi oluşuyor.
Küçük klavye malum
birde t9 haznesi gerçekten içler acısı
Bol bol tema ekle sen zarar çıkmaz kaldırdığın 3. temayıda ekle kim fazla temadan zarar görmüş
kardeş hani c7 deki gbi tuş kilidini kapatınca ekranda saaat kalıyorya onun 5800 olması mümkün mü ?
Temaların Çok güzel O temalardan daha varsa istiyorum
kardeş c>program files>nokıa''''' dan sonra söylediğin klasörler yok ben kendim oluşturmum ama jafa uni tıklayıp seçtiğimde yeşil ışıklar yanmıyor ?
cevabı diğer konuyada yazdım kardeş
kardeş o zaman senin kurduğun jaf ta problem var sağlıklı jaf kurulumu yapamamışsın
jaf ile beraber kurulan nokia cable drayvırı yükledinmi ve nokia flaşing driver msi bunları
ya yüklememişsin yada hata var şimdi bir kereliğine manual flaş atmayı dene eğer olmuyorsa
kesin senin jaf ta sorun var ve sana link verece bu linkteki jafı indir kur olacaktır inşallah
şimdi manual flaş şöyle yap önce telefnunu açık olarak pc ye bağla pc telefonunu algılasın bu
işlemden sonra telefonunu kapat pc ye tak jafı aç bb5 tıkla manual flaş dead usb normal mod
factoryset bunlara tik koy crt 308 de tik vrasa kaldır phone moda oflineyi seç ve üste mcu ya tıkla
açılan pencerede core dosyasını seç ardında ppm ye tıkla rofs2 yi seç son olarak apevarianta tıkla
uda dosyasını seç üç ışığın yanması lazım yanıyorsa bu ışıklar ve flaşa tıkla çıkan uyarıya evet de
telefonunun açma kapama düğmesini hafifçe bas bırak yüklenecetir bu işlemelerin hepsini yaptığın
halde olmuyorsa sende kurulu olan jafı sil ve verceğim linkteki jaf tr indir
sırasıla jaf setubu kur ardında nokia cable drayvırı kur nokia flşaing msi yi kur
son olarak jaf emuyu masa üstüne al ve çalıştır olacaktır inşallah
not eğer win7 kulanıyorsan kurcağın her setup dosyası üzerine
sağ tıkla özeliklerden uyumluluk moduna gel ve sp3 seç öyle kur
aynı işlemi jaf emeyada uygula
buda linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yok yine olmadısenin verdiğin jafıda kurum ama sonuç yine başarısız dosyalar bulunamadı diyor işin yoksa benim pc bağlanıp bakabilirmisin ?
vay arkadas..
hakan abi güncellemede batarya ikonu yerine %lik koyarsan daha iyi olur....
---------- Eklendi @ 00:09:27 ---------- Yazıldı @ 00:05:53 ----------
bi de güncelleme de ne farklar olcak???
% bu işaret hani bataryanın yüzde kaçının kaldığı yazıyoya bazı telefonlarda onu demek istedi heralde ama olrsa güzel olur gerçekten
%lik ne ki anlamadim.. aciklama yapicam kardesim
% bu işaret hani bataryanın yüzde kaçının kaldığı yazıyoya bazı telefonlarda onu demek istedi heralde ama olrsa güzel olur gerçekten
güncelleme tarihi ne zaman kardeşim bide ben navibardaki rehber ikonu yerine menü ikonu istiyorumşimdiden saol
hayırlı günler hakan bey bi konu hakkında yardım ederseniz sevinirim bir cfw ye mesaj okuyucu nasıl ekleyebilirim bende farklı bir cfw var isterseniz ayrıca verebilirim onun linkini ben bu cfw ye mesaj okuyucuyu da koymak istiyorum ama nasıl olabileceğini bi türlü bulamadım
çok teşekkürler hakan bey ama ben onu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum sıkını orda hangi programla olur,temiz porttan mesaj okuyucu çek kullandığın cfw ye aktar tamamdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?