haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben bir program eklemek istesem bu cfw ye ne yapmaliyim
siscontetla programı aç rofs2 ye at. Yalnız her program çalışmıyor... Programı düzenlemen lazım. Hangi programı atsam çalışır diyosan ilk önce gömmek istedigin programları hafıza kartına kur. Hard format at we hangi program hard formattan sonra çalışırsa onu siscontetla açıp rofs2 atman yeterlidir kardeşim
---------- Eklendi @ 00:57:35 ---------- Yazıldı @ 00:56:52 ----------
Searching for phone...Not found!!! yazıyo ne yapmam lazım acıl lutfen
---------- Eklendi @ 23:57:58 ---------- Yazıldı @ 23:33:10 ----------
ehh onu hallettımde sımdı Pooling phone...MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Setting test mode...
Failed! Aborting!
Done!
bunu verdı teledon local mode de beklemede ne yapmam lazım
bataryayı çıkart tak tamamdır
---------- Eklendi @ 00:58:56 ---------- Yazıldı @ 00:57:35 ----------
Bu cfw deki kırmızı tema ve alttaki bar varya sol tarafına basınca içeriği düzenle yazan 3 çizgi üst üste olan bar bu temayı nerden bulabiliriz?
tema temalar bölümünde var. Anna sound waves... Belle bar moddur modlar bölümünde bak
---------- Eklendi @ 01:01:27 ---------- Yazıldı @ 00:58:56 ----------
ben burda bedava paylaştığınız emeklerinizi kullanıyorum kimseye bi saygısızlık yapmak istemem, gerek de yok zaten benim açımdan. yalnız tekrar konuya baktım cevap vermemişsin. ilk soruma cevap vermişsin ikinci kez sorduğumda "rehber olarak gözükür" yazmışsın. ben ondan sonra o mod varsa upload eder misin yazdım ona cevap göndermemişsin. uzatmaya da gerek yok zaten. o mod sende yok galiba haqanquven'den alıp flashlıyım senin konuna döneceğim. burayı msn'e çevirmeyelim
şuan upload edemem edince haber veririm