5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
Ben bir program eklemek istesem bu cfw ye ne yapmaliyim

siscontetla programı aç rofs2 ye at. Yalnız her program çalışmıyor... Programı düzenlemen lazım. Hangi programı atsam çalışır diyosan ilk önce gömmek istedigin programları hafıza kartına kur. Hard format at we hangi program hard formattan sonra çalışırsa onu siscontetla açıp rofs2 atman yeterlidir kardeşim

---------- Eklendi @ 00:57:35 ---------- Yazıldı @ 00:56:52 ----------

bataryayı çıkart tak tamamdır

---------- Eklendi @ 00:58:56 ---------- Yazıldı @ 00:57:35 ----------

Bu cfw deki kırmızı tema ve alttaki bar varya sol tarafına basınca içeriği düzenle yazan 3 çizgi üst üste olan bar bu temayı nerden bulabiliriz?

tema temalar bölümünde var. Anna sound waves... Belle bar moddur modlar bölümünde bak

---------- Eklendi @ 01:01:27 ---------- Yazıldı @ 00:58:56 ----------

şuan upload edemem edince haber veririm

hemen hallediyorum

---------- Eklendi @ 10:56:21 ---------- Yazıldı @ 10:52:35 ----------

pm kutum boş gözüküyor :S mobildeyim şu an pek bi şey yapamıyorum da, buraya linki bırakabilir misin bayağı uğraştırdım seni de kusura bakma

Konu Sahibi

kapamışın özel mesajları buyur...

eyesche

Üye
Teşekkür ederim cevapların için belle bar moddur yazmışsınız peki bu normal program gibi yada oyunlar gibi sonradan telefona atılıp kendi başına kurulur mu? , yoksa sadece cfwlerde mi bulunur?

Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevapların için belle bar moddur yazmışsınız peki bu normal program gibi yada oyunlar gibi sonradan telefona atılıp kendi başına kurulur mu? , yoksa sadece cfwlerde mi bulunur?

istediğin uyygulamayı sertifika hata almadan kurabilirsin kardeşim.

Tepkiler: eyesche

ByKatre

Üye
hakan abi senin cfw ne zaman gelcek rasim abininki istediğim gibi değil de en yakın zaman da bakliyoruz hakan abi

Konu Sahibi
hakan abi senin cfw ne zaman gelcek rasim abininki istediğim gibi değil de en yakın zaman da bakliyoruz hakan abi

01.05.2012 de yayınlamayı düşünüyorum kardeşim.. herşey çok güzel sistem çok kararlı denemelerim ve düzenlemelerim şuan devam ediyor bu gün baya yol kat ettim zamanımı çok ayırdım şuanlık herşey çok güzel kardeşim

ykpknl

Üye
yeni cfw yi sabırsızlıkla bekliyoruz emeklerin için teşekkürler........

ByKatre

Üye
hakan abi dayanamayacağız bi demo fln yuayınlasan yani daha erken olsun )))))

fivetech

Üye
ne tip sorunlar gideriliyor? Bilgi verebilecek misin?

vlkn9303

Üye
kardeş cfw ni indirdim yeni surum çıkacağını duyunca kendi telefonuma kurmadım, bi abimin telefonuna kurdum, beğendim, gayet guzeldi, yeni surumden beklediklerimi yazacağım yanlış anlama cfw senin ister dikkate alırsın ister almazsın, belle bar eski surumdeki gibi kalsın, muzikçalara dzmusickey ve musicstopper eklensin, adını tam hatırlamıyorum ama sunrise ın son surumunde bi program vardı menu swithc ti galiba, tek tıklama ıle 3.4 menu duzeni ile 4.4 arasında geçiş yapıyordu, o eklesin uygulamalara. Yeşil bi tema vardı cfwye eklemesen bile linkini versen çok makbule geçer, buarada cfw şuanki en iyi cfw