5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

şimdi ınıya tıkladıktan sonra flash rm 356 falan sonra flash diyoruz. uyarı geliyor warning. ondan sonra mı usbyi bağlayıp açma tuşuna bir defa basıyoruz yoksa contuıne dedikten sonra mı usbyi bağlayıp açma tuşuna bir kez basıyoruz

Konu Sahibi
usb bağlı dursun flaşa bastıktan sonra telefonun açma kapama tuşuna bas bırak

uyarıya contıne dedikten sonra mı basayım açma kapama tuşuna ?

burda kaldı şimdi de

kapalı zaten şimdi de jafı kapatıp açayım dedim go ya tıklıyorum ilk resimdeki hatayı veriyor
KEEP OGM PKEY OPENED UNTIL WORK WITH ANY JAF SOFTWARE bunu yani

içindeki temalara nasıl ulaşabilirim? bilen varmı beyler
beyler elimde duvar kağıtları var onları kullanıp bu konudaki menü ikonlarını kullanıp tema yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
kardeş bana bu konudaki cfw nin temaları lazım. yardımcı olabilirmisin?
vayy be kimse bilmiyormu? bu ikonlardan tema yapmak istiyorum yardımcı olucak allahın kulu varmı?

lazye

Üye
Cfw icinden temayi cekeceksinde bnde unuttum nasil yapildigini modifikasyon genel ve destek bolumunde cfw hazirlama konusu var ona girersen orda anlatimi var sanirim

Cfw icinden temayi cekeceksinde bnde unuttum nasil yapildigini modifikasyon genel ve destek bolumunde cfw hazirlama konusu var ona girersen orda anlatimi var sanirim
eyv sağol ilgilendiğin için senin gibi düşünceli arkadaşlarda varmış
programlarla cfw içinden temaların bulunduğu skins dosyasını çektim pc ye indirdim. içinde dosyalar var.onların içine girince .mbm ve .mif uzantılı dosylar var. bunları ne yapacağımı bilmiyorum. benim istediğim elimdeki duvar kağıtlarını kullanarak tema yapmak. menü fontları bu konudaki gibi kalacak. sadece arka planı değiştirmek istiyorum

cem0014

Üye
Herşey çok güzel olmuş fotağraflar çok hızlı açılıyor eline sağlık yalnız kullanırken gözlemlediğim eksikleri gözüme çarptı yeni güncelleme çıkarırsan bi el atarmısın eksikler şunlar :
Ev ekranı ayarları yok
Ayarları açarken çok yavaş açılıyor bunun dışında diğer herşey hızlı açılıyor
tam ekran klavye orijinali daha kullanışlı yani imleci ileri geri alırken
bluetooth switch yavaş bide açılıp kapanması gördüğüm eksikler bunlar

bide bikaç sorum olacak Chayanne RAM Politikası diye bi olay var bunu cfw yaparken ekleyebilirmisin
bide belle Shell cfw olarak gömülebilir mi.?

Konu Sahibi
Symbian çalışmalarımı bitirdim. Daha güncelleme çıkmayacaktır.
Belle shell cfw'si sitede mevcuttur

exp_l0it

Üye
hakan abi kamera driver bulabilirmiyiz? 5228e yükledim kamera sorunlu tek

cem0014

Üye
peki ev ekranı ayarlarını neden açamıyorum acaba
yada nasıl açarım yeni ev ekranı yükleyecem ayarlar açılmıyor.?

var yalınız Anna - Belle Tsunami Ev Ekranı adlı ev ekranını yüklemek istiyorum
ayarları açıp yüklediğim ev ekranını seçmem gerek ama ayarlar yok

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
peki ev ekranı ayarlarını neden açamıyorum acaba
yada nasıl açarım yeni ev ekranı yükleyecem ayarlar açılmıyor.?
Saat filan yokmu ev ekranında. Yada ana başlıktaki resimler gibi değilmi ev ekranın