haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
sana tavsiyem yeni versiyon çıkartacaksan belle profil widgeti kullanman aslında var olan tam belle profilwidgeti gibi değil bizim bu profil widgetiyle biraz oynanıp belle profil widgetine benzetilmiş hali var
bugün konu açıcaktım da zamanım olmadı belki açabilirim bugün djrazın mı bilmiyorum
orijianl t9'u açmak mümkün değil mi ? ondaki kelimeleri almak falan ? Çünkü en büyük sorun üst virgülle (`) kelimelere ek getirirken eklerin çoğu yok. Atıyorum, "İstanbul'dayım" gibi.
benim elimde yok bi kaç kelime ekleyip yedeğini alıp gömicem eğer ekli kalıyorsa ortak konu açalım en çok t9 kelime ekli kimde varsa ondan nasıl alıcağına yada biz üzerinde uğraşıp kelimeleri ekleyip paylaşalım... Ama ilk önce eklediğimiz kelimeler kalıyormu ona bakmak lazım...
şimdi açıyorum bence çok güzel bir profil widgeti
orijianl t9'u açmak mümkün değil mi ? ondaki kelimeleri almak falan ? Çünkü en büyük sorun üst virgülle (`) kelimelere ek getirirken eklerin çoğu yok. Atıyorum, "İstanbul'dayım" gibi.
benim elimde yok bi kaç kelime ekleyip yedeğini alıp gömicem eğer ekli kalıyorsa ortak konu açalım en çok t9 kelime ekli kimde varsa ondan nasıl alıcağına yada biz üzerinde uğraşıp kelimeleri ekleyip paylaşalım... Ama ilk önce eklediğimiz kelimeler kalıyormu ona bakmak lazım...
elle ekleyince her şeyi kaydediyor tabi. ama bi t9'u baştan yaratmak zorunda kalıyorum her formattan sonraelle ekleyip * tuşuyla değiştirince olmuyormu? T9 hiç kullanmadım en zayıf yerden soruyosun ha
Ortak çalışmak hoşuma gidiyor. Umarım dediğin gibi olur.
---------- Eklendi @ 19:57:30 ---------- Yazıldı @ 19:57:01 ----------
Bende T9 hiç kullanmadım(Bir de modderiz )
elle ekleyince her şeyi kaydediyor tabi. ama bi t9'u baştan yaratmak zorunda kalıyorum her formattan sonraorijinal 5800 t9'u açılıp kelimeleri alınabilse süper olurdu. olmuyosa da idare ediyoruz napalım
Orjinal yazılımda ses kaydı yaparken tuş kilitlendiğinde ekran ışığı sönüyordu şuanda ise sürekli ekran ışığı açık kalıyor. Ekran ışığı kayıt esnasında kapalı olabilir mi acaba?
senin cfw'yi atarken bütün kelimelerim silindi gitti zatensen ne zamandan beri kullanıyorsun t9 u çok kelime eklediysen onu alabilirim senden... Ama bi deneme yapmam lazım eger oluyosa tab
senin cfw'yi atarken bütün kelimelerim silindi gitti zatenşimdi öyle üşeniyorum ki artık telefondan mesaj atmıyorum nokia suit üzerinden falan mesaj atıyorum, o kadar soğudum bu t9 yüzünden
Galiba en zayıf yerinizden yakaladım sizi t9 sözlük ile.
Umarım t9 ile ilgili güzel bir çalışma yaparsınız sizi bol bol överim artık
Dostum hücum et :
200.000 kelimelik t9 dosyası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda konu linki .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet bende T9 hafıza kartında. Bu yüzden çalışmadı.
abi benim t9 falan önemli değil dört gözle bu cwf yr bekliyorum gelmedi şu 1 nisan ya
belle final hagan abinin on numara oldu o bu cwf nin finali kardesim 1 nisanda yayınlanacak onu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?