5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
güncelleme ile ilgili bilgiler ana başlıkta.

Tepkiler: wwwcomtr
usta eline sağlık bunun fontları çok hoşuma gitti bekliyorum yüklemeni. bir önceki sürümü kullanıyorum şöle bir sıkıntısı vardır bilmiyorum kimse söledimi ama tek diş kaldıldığında batarya zayıf uyarısından sonra ekran dokunmatik titreşimi gidiyor malesef çalışmıyor ya yeniden başlatmak lazım yada bir telefon gelip telefonun titremesi gerekiyor geri düzelmesi için. Evols u de kurmuştum sbpshel kullanmak için malesef ondada tamamen ekran dokunmatik çalışmamıştı bende fp4 e döndüm işte dediğim gibi ekran dokunmatiğinde öle sıkıntı var batarya zayıf uyarısı hiç gelmezse sıkıntı yok normal kullanabiliyorsun sıkıntı batarya zayıf uyarısının gelmesi

Konu Sahibi
o bir hata değildir şarjın daha çok gitmesi için otomatik olarak kapatıyor...

safolduk

Üye
Telefonuma ilk defa modifiye fw yükledim ama bu kadar olur herşey harika hız,görseller,efektler özellikle telefonun açılma hızı harika kesinlikle herkese tavsiye ederim."haqanguven" hocam elinize sağlık tekrar beni yeni telefon alma masrafından kurtardınız, yolunuz açık olsun.

- - - Eklendi - - -

hocam tek yaşadığım sorun aslında biraz önemli yatay klavye modunda metin yazarken tuşların kalibrasyonu biraz kaymış durumda oluyor,yani basacağım harfin biraz altına basınca diğer harf aktif oluyor,çözmenin bir yolu varmı? şimdiden teşekkürler

gardaşım de cıkart şu yazılımı hakan kardeş 00:00 01.02.2013 buradayım kesinlikle yazılımı bekliyorum wlan birtek bende sorun değil google 5800 wlan sorunu yazarsan görürsün reis v60 hacksiz sürümde bu olmuyordu bunu yükledim wlan böyle bir hata oldu hepsini denedim sonra nasıl olduysa düzeldi şimdi giriyorum fp5 1 gün erkene alırmısın lütfen

AntiLopp

Üye
Öncelikle Tebrik ve Teşekkür ediyorum abi Cwf'ni dört gözle bekliyorum ..
Bi sorum olacaktı;
Bu Cwf'ye C6 Ev Ekranı (Hani şu ekranın üstünde büyük saat varya ondan bahsediyorum) eklenebiliyor mu abi ?
Yanlış anlama Cwf Muhteşem, Ekle demiyorum sadece soruyorum ..?

safolduk

Üye
Eyvallah bilgilendirdiğin için artık öyle yaparız...

pissed26

Üye

o bir hata değildir şarjın daha çok gitmesi için otomatik olarak kapatıyor...

hocam arkadaş şunu demek istemiş ekran titreşimini geri getirmek için ille telefonu yeniden başlatmakmı gerekiyor ki bende batarya zayıf dedikten sonra şarja takıcna sürekli yeniden başlatıyorum yoksa dokunmatik çalışmıyo

- - - Eklendi - - -

birde hakan hocam şu dikkatimi çekti fp5teki browser'ın yazıları yine fp3'teki gibi gerimi küçültüldü yoksa fp4 ile aynımı

marazft

Üye
Hocam galeride yani fotoğraflara girince gözükmesini istemediğim fotoğraf veya videoları nasıl gizleyebiliriz ?
Hafıza kartı > Diğer > Rehber klasörüne attığım halde gözüküyor.

Okan-1

Üye
Hakan kardeşim bende radyo çalışmıyor 5800 sorunu çözemedim kulaklığı takıyorum açıyorum hiçbirşey yapmıyor çıkış harici hiç bir tuş çalışmıyor yardım edebilir misin ?

Hocam galeride yani fotoğraflara girince gözükmesini istemediğim fotoğraf veya videoları nasıl gizleyebiliriz ?
Hafıza kartı > Diğer > Rehber klasörüne attığım halde gözüküyor.
aynı sorun bende de var. Çözüm olsa güzel olurdu.

Hakan kardeşim bende radyo çalışmıyor 5800 sorunu çözemedim kulaklığı takıyorum açıyorum hiçbirşey yapmıyor çıkış harici hiç bir tuş çalışmıyor yardım edebilir misin ?

baba bendede oldu kulaklık orjinalse ayartlar-müziği seç kulakıl orjinal değilsi hafıza kertını pc biçimlendir son ra hafıza kartı takmadan yazılımı at önce 3x4 at sonra 4x4 at catıya cık hafıza kartını tak radyoyu tarat olur

aslann95

Üye
arkadaşlar benim telefonum kırmızı 5800 ama ini secenegine tıklayıp RM-356 sectigimde black yazıyo acaba bir sorun olurmu yanlış iş yapıp telefonsuz kalmak istemiyorum

lütfen 4x4 sadece raba oynunu gömmermisin lütfen 5800 orjinal arba oyununu yeni sürümünü gömde dua edelim sana lütfen

- - - Eklendi - - -

lütfen 4x4 sadece araba oynunu gömmermisin lütfen 5800 orjinal arba oyununu yeni sürümünü gömde dua edelim sana lütfen

aslann95

Üye
arkadaslar bana yardım edecek yokmu ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benim telefonum kırmızı 5800 ama ini secenegine tıklayıp RM-356 sectigimde black yazıyo acaba bir sorun olurmu yanlış iş yapıp telefonsuz kalmak istemiyorum bana bi yardımcı olurmusunuz ?

Hakan senin bu fw de yatay moddaki qwerty klavye için yama gerekmiyor.Onu nasıl yaptın ? Bizde rompatcher yaması olmadan olmuyor.

sen yamayı bana at eğer rel yaması değilse ve değiştirdiği dosyalar imaj dosyalarında değilse yaparık

merhaba moder arkadaşım acaba tv çıkışı düzeltebilirmisin son gün ama öncelikerde çalışmıyordu yaparsan sevinirim