5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Okan-1

Üye
Hakan hocam kaç gündür bulamadım t9 olayını orjinalde T9English.dll var ama senin cfw de yok bunu senin cfw nin rofs2 ye atıp yapsam olur mu sence ? mesajlaşmada t9 ingilizce kullanabilir miyim ?

Konu Sahibi
hakan abi 5235 için cfw yapicam yardimci olurmusun bu senin c6 modlari uyumlu olurmu ?
uyumludur ama sen yinede tek tek dene kardeşim

- - - Eklendi - - -

Tamam Tşk Ederim.

- - - Eklendi - - -

Birde ben Fp2 kullanıyorum onu nasıl paylaşabilirim

fp2 de ne var ki fp4 ondan daha gelişmiş..

- - - Eklendi - - -

Hakan hocam kaç gündür bulamadım t9 olayını orjinalde T9English.dll var ama senin cfw de yok bunu senin cfw nin rofs2 ye atıp yapsam olur mu sence ? mesajlaşmada t9 ingilizce kullanabilir miyim ?

atıp bir dene olmadı diğer eksikleri de taşı...

Daha hızlı gibi birde tuş açma kilidi güzel birde tuş kilidi yaptığında hemen kapanırken ekran geliyor sonra kapatıyor
fp2 direk kararıyor (bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir birde hard format atmamıştım belkide ondan dır)

cadde66

Üye
[video=youtube_share;M1T5IOAOrEQ]http://youtu.be/M1T5IOAOrEQ[/video]

Bu tanıtım daha hoş oldu sanki

KD1907

Üye
Ya hakan bu yeni çıkartacağın bellenin menüsü normal bellenin menüsüne hiç benzemiyor senin yapmış olduğun symbian anna nınki bile daha çok benziyo

- - - Eklendi - - -

Hakan bu arada google de symbian belle 5800 diye aradım en az 4 sitede aynı konuyu gördüm kardeşim nası sabredebiliyosun bu kadar sitedeki soruları cevaplamayı pes yani süpersin

arkadaslar herseyı dogru yapıyorum ama şu hatayı verıyo kapalıyken power tusuna bastıgımda.
warning!!! warning!!! warning!!! can't make imei backup using pm field 208!!! bu ne demek arkadaslar

hakan abi port yapmayı biliyormusun biliyorsan team viewir veriyim bana 5235 c6 portu yap dosyalarını indirdim

yuhhh diyorum sana başka birşeyde demiyorum.. bu emek suçlamaktan başka bir şey değildir... rofs2 iyi incele iyiiii baştan sonra kadar benim düzenlememdir...yazıklar olsun....

- - - Eklendi - - -

ortaya bir laf atıp ne kaçıyorsun yazsana.. madem o kadar cfwlerden anlıyorsun kendin neden yapmıyorsun da başkalarının yaptıklarına çamur atıyorsun... senin gibiler yüzünden kimse kimseye merhamet göstermiyor... sizin gibi bilmemişler ama bilmişlik taslayanlar yüzünden insaniyetlik alt saffaha da. yazıklar olsun senin gibi emeklerimi hiçe sayıp çamur atanlara.. Allah görüyor yukarda bu iftiranın bedelini ahirette nasıl vereceksin...
[/QUOTE]

ben senin emegine saygı duyarım gördügüm hatayı yazdım sadece şarj ederken yeşil lamba açık kalıyor diye
birde yazılım yükledikten sonra klasörde sunrise yazısı çıktı bu yazı niye çıktı peki tamam cfw kwndin birşeyler eklemişsin saygı duyuyorum
ve emek harcadıgın içinde çok teşekkür ederim
kardeşim seni kırdıysamda özür dilerim
kusura bakma ama ben kötü niyetli kişilerden degilim

Konu Sahibi

ben senin emegine saygı duyarım gördügüm hatayı yazdım sadece şarj ederken yeşil lamba açık kalıyor diye
birde yazılım yükledikten sonra klasörde sunrise yazısı çıktı bu yazı niye çıktı peki tamam cfw kwndin birşeyler eklemişsin saygı duyuyorum
ve emek harcadıgın içinde çok teşekkür ederim
kardeşim seni kırdıysamda özür dilerim
kusura bakma ama ben kötü niyetli kişilerden degilim[/QUOTE]

volkan gayet güzel açıklama yapmış sana benim sana diyecek en ufak bir şeyim yok olamazda...

- - - Eklendi - - -

hakan abi port yapmayı biliyormusun biliyorsan team viewir veriyim bana 5235 c6 portu yap dosyalarını indirdim
konu dışına çıkıyorsun lütfen cfw ile ilgili soru sorun. yada konu açarak herkezden yardım alabilirsin... hem sitede port yapımı anlatımı var

- - - Eklendi - - -

arkadaslar herseyı dogru yapıyorum ama şu hatayı verıyo kapalıyken power tusuna bastıgımda.
warning!!! warning!!! warning!!! can't make imei backup using pm field 208!!! bu ne demek arkadaslar
jaf ın doğru kurulduğundan emin ol. eksik kurulursa olmaz. oluşturduğun klasörlerin adını doğru yazdığından emin ol

- - - Eklendi - - -

Abi bu
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...an-belle-shell-final-26-06-2012-a-651481.html

cwf deki gibi (sisteme gömülen belleshell değil, cwf.)
4x4 menü düzeni varmı bunda da ve fontlar aynı mı?

hayır uygulama sonradan başlıyor. 4x4 menü düzeni var zaten ve fontta aynıdır

- - - Eklendi - - -

bunların 5800 a olduğuna dua edin hiç bir telefon 5800 kadar geliştirilemedi... elimden geldiği kadar yardım ediyorum işte

olum yayınlıcaksan yayınla sinirlerim bozulmaya başladı