strokee
Üye
ing yazma dil var zaten çalışmıyormu sende
cfw konularımda yardım etmiyorum... konu açın ben dahil herkes yardım eder...hakan kardeş senden bi yardım isticem yaa eger mümkünse senin cfw ye benzer bir cfw yapıyorum her şey tamam hali hazır ama tek sornu bu smiyle iç içe girmiş ve beyaz bişe cıkıyo kenarlarında nasıl düzeltebilirim yardım edermisin bi ara görmüştüm furkan kardeş ile düzeltmişin sen sanırım yardımcı olursan cok sevinirim kardeşim şimdden allah yolunu acık etsin emeklerine saglık
hımm hiçmi açılmıyor...yazma dilini ingilizce yapınca t9 u kapatıyordu çözümü var mı ki
cfw konularımda yardım etmiyorum... konu açın ben dahil herkes yardım eder...
- - - Eklendi - - -
hımm hiçmi açılmıyor...
tamam kardeşimHallettim kardeşim nfe ile açıp orjinalden ing dili çıkartıp buna ekleyip flaşladım oldu ingilizce dilde t9 yazabiliyorum
tuşlar arasındaki çizgilermi anladım bu dediğini... duvar kağıtlarını kaldırırsam temaların bi anlamı kalmıyor.. ayrıca istek almıyorum kardeşimkullandığın temada navibarda tuşlar arasındaki çizgileri kaldırırsan güzel olur bide water teması fln vardı onların duvar kağıtlarını sil bence kendin duvar kağıdı koyunca navibarda eski duvar kağıdı kalıyo
o fp4 içindi. Ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum... Uzatmanın anlamı yok isteklere önem vermiyorum bu güncellemede
kardeş bi yardımcı olabilir misin
çok değişiklik olucak bu yazılımda ve sizleri meego iconlarından mahrum bırakmamak için çıkartıyorum.. ayrıca 5800 a meego icon pakedi ilkdir.. benim tarafımdan düzenlendiOley YEni Güncelleme Çıkıyor... Hani Çıkmıcaktı ...
dosyayı yazılım sadece türkçe'dir. İngilizce dil i gömmek istemiyorum siz sonradan düzenleyin birazda kendinizeBaştan indirip flaşladım sorun olmadı bu kez ingilizce yazma dilini kesin eklemek gerek hakan hocam yoksa mesajlar zulüm oluyor resmen nasıl ekleyebilirim şu mereti nfe haricindeya da sen güncelleme ile ekler misin sen
yazılımsal değildir o.. donanımsaldır... tamire vermen gerekkardeş benim telde orjinal sürümde müzik dinlerken hoparlör cızırtı yapmıyordu ancak güncellmeni yükleyince cızırtı yapmaya başladı hoparlör yeni güncellemende bu sorunada bi bakarsan sevinirim.
daha çalışıyorum yazılım üzerinde bitince yayınlıycamkardeş yeni güncelleme çok güzele benziyor.
İnş. Çabuk çıkar. Kolay gelsin
Peki meego ikon paketini paylaşmayı düşünüyormusun?
orada saati renkli yapmadım. saatin üzerinde bekleme ekranında dönen animasyonu gösterdim...hakan kardeşim saati öyle renkli yapmasan iyi olur diye düşünüyorum. benim fikrim bu hoş durmaz sanki teşekkürler
t9 ön belleği hafıza kartında ondandır...Hocam nfe ile rofs2 yi açmıştım üstte dil seçenekleri var ordan ingilizceyi port ettim paketledim flaşladım ama dediğim gibi açılırken sürekli restart yapıyor hafıa kartını çıkarınca sorun yok neden acaba bir fikrin var mı ya da yardımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?