5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Konu Sahibi
Her zamanki ki gibi GÜZEL OLMUŞ ama bende dokunmatik ekran titreşim ve sesi çalışmıyor acaba bende mi hata var yoksa genel birşey mi

teşekkürle hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi? Eskisinde bu sorunun var olduğunu ve güncelleme ile çözüldüğünü söyleyen var ben rastlamadım bu soruna ama karşılaşan arkadaşın sorunun hallolduğunu söyledi.. Önceki yorumlara bak istersen...

GoodJob

Üye
Arkadaşlar şimdi ben bunu yapıcam telefonuma ancak en başından bana bunun nasıl yapıldığını anlatabilecek biri varmı ? Yani hiç daha önce yapmadım böyle bir şeyi yazdıklarınızdan da birşey anlamadım :/ Yardım edecek olursa Allah razı olsun.

Konu Sahibi
sen dosyaları indir... team viewer üzerinden ben yapayım kardeşim...

hakan kardeş eline sağlık rehber açılış hızı ne durumda TCK belledeki gibimi şuan onu kullanıyorum sırf bu yüzden ama seninkini kullanmak istiyorum x6 telim bu arada

Konu Sahibi
hakan kardeş eline sağlık rehber açılış hızı ne durumda TCK belledeki gibimi şuan onu kullanıyorum sırf bu yüzden ama seninkini kullanmak istiyorum x6 telim bu arada

teşekkürler. Arka plandaki herşey kapalı ama kimse mesajlar rehber geç açılıyor demedi.. Gayet stabildi tck da rehber açılışı nasıl bilmiyorum deneyip görmen lazım

pissed26

Üye
bence gayet stabil ve scrolling kaydırmada çok hızlı ve takılma yapmıyo

bence de gayet başarılı.şu navigasyonu ücretsiz kullanmak için ne yapıyoduk. şu an direkt şebekeye bağlanıyo ve ücret alıyorda.

nası yani anlamadım? nokia suitle nasıl yapacağım?

bir de bu widgetler telefonun ana ekranına yerleşmiyor mu ? önceki sayfalarda bi ekranda görmüştüm hava durumu yerleşiyo galiba ama diğerlerini nasıl yerleştiriyoruz? ana ekranda içerik ve widgetlerin çoğalması, hiç boş yer kalmaması şarj süresini kısaltır mı? teşekkurler....

Lancerr

Üye
tekrar söylemek gerekirse gerçekten güzel olmuş kardeşim çok beğendim. Font da güzel 5800 orijinal fontu mu bu merak ettim.

hocam ram de sıkıntı yaşıyorum ya fp3 te hiç hafıza dolu uyarısı almamıştım ama bu kez kendi tarayıcısnda ve ovi mağazada alıyorum şu an hiçbirşey açık değil kill me ile temizledim memcheck ile 28.46 gösteriyor ben fontu değiştirdim bi de aramada titreme modunu uyguladım bunlar etkiler mi ?

Konu Sahibi
tekrar söylemek gerekirse gerçekten güzel olmuş kardeşim çok beğendim. Font da güzel 5800 orijinal fontu mu bu merak ettim.
teşekkürler güle güle kullan... n8 fontu

- - - Eklendi - - -

kurduğun uygulamar arka planda parçası çalışıyordur o yüzden ram bu kadar düşük telefonu kapa aç ram geri gelir...

- - - Eklendi - - -

ben navigasyonu kullanmıyorum ama kullananlar haritamı ne indiriyor ondan sonra uyduya bağlanıyorlar... widgetleri yükle telefonu yeniden başlat gözükürler

hocam Allah razı olsun senden ancak benim merak ettiğim bir şey var ana ekranda 3 tane sayfa var ancak sadece bi tanesine kısayol ekleyebiliyorum diğerlerine ekleyemiyorum nasıl yapcaz bi yardım etsen bi türlü bulamadım

GoodJob

Üye
Hakan kardeşim senden allah razı olsun. Dün akşam hallettin işimi. Dün akşamdan beri kullanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı Çok iyi birşeymiş neden daha önce yapmamışım çok pişmanım

tamamdır hocam 56 mb

- - - Eklendi - - -

tamamdır hocam 56 mb

readyyy

Üye
Cannot create file C:Program Files/ODEON/JAF/winscard.dll

Emulator de go dedikten sonra gelen şu hatayı bi türlü halledemedim. Napmam gerek ?

Konu Sahibi
hocam Allah razı olsun senden ancak benim merak ettiğim bir şey var ana ekranda 3 tane sayfa var ancak sadece bi tanesine kısayol ekleyebiliyorum diğerlerine ekleyemiyorum nasıl yapcaz bi yardım etsen bi türlü bulamadım

3 sayfa yok o sağ sol geçişler simgeleri gizlemek içindir... Güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeşim senden allah razı olsun. Dün akşam hallettin işimi. Dün akşamdan beri kullanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı Çok iyi birşeymiş neden daha önce yapmamışım çok pişmanım

hehe rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

tamamdır hocam 56 mb

- - - Eklendi - - -

tamamdır hocam 56 mb

arada kapa aç telefonu. Sen uyumadan durabiliyonmu

- - - Eklendi - - -

Cannot create file C:Program Files/ODEON/JAF/winscard.dll

Emulator de go dedikten sonra gelen şu hatayı bi türlü halledemedim. Napmam gerek ?

virüs programını kapat jaf ı tekrar kur.. Ama yönetici olarak kur

agun35

Üye
Hakan kardeşim eline sağlık ses komutları yok ama kaldırmamışsın zaten gizlenmiş önceki fw de de böyleydi bilerek mi böyle yaptınız çözümü varsa söylerseniz iyi olur kullanan olabilir.