haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Her zamanki ki gibi GÜZEL OLMUŞama bende dokunmatik ekran titreşim ve sesi çalışmıyor acaba bende mi hata var yoksa genel birşey mi
sen dosyaları indir... team viewer üzerinden ben yapayım kardeşim...Arkadaşlar şimdi ben bunu yapıcam telefonuma ancak en başından bana bunun nasıl yapıldığını anlatabilecek biri varmı ? Yani hiç daha önce yapmadım böyle bir şeyi yazdıklarınızdan da birşey anlamadım :/ Yardım edecek olursa Allah razı olsun.
sen dosyaları indir... team viewer üzerinden ben yapayım kardeşim...
tekrardan atÖzelden yazdım kardeşim.
hakan kardeş eline sağlık rehber açılış hızı ne durumda TCK belledeki gibimi şuan onu kullanıyorum sırf bu yüzden ama seninkini kullanmak istiyorum x6 telim bu arada
Nokia süite ile yapıcaksınbence de gayet başarılı.şu navigasyonu ücretsiz kullanmak için ne yapıyoduk. şu an direkt şebekeye bağlanıyo ve ücret alıyorda.
teşekkürler güle güle kullan... n8 fontutekrar söylemek gerekirse gerçekten güzel olmuş kardeşimçok beğendim. Font da güzel 5800 orijinal fontu mu bu merak ettim.
kurduğun uygulamar arka planda parçası çalışıyordur o yüzden ram bu kadar düşük telefonu kapa aç ram geri gelir...hocam ram de sıkıntı yaşıyorum ya fp3 te hiç hafıza dolu uyarısı almamıştım ama bu kez kendi tarayıcısnda ve ovi mağazada alıyorum şu an hiçbirşey açık değil kill me ile temizledim memcheck ile 28.46 gösteriyor ben fontu değiştirdim bi de aramada titreme modunu uyguladım bunlar etkiler mi ?
ben navigasyonu kullanmıyorum ama kullananlar haritamı ne indiriyor ondan sonra uyduya bağlanıyorlar... widgetleri yükle telefonu yeniden başlat gözükürlernası yani anlamadım? nokia suitle nasıl yapacağım?
bir de bu widgetler telefonun ana ekranına yerleşmiyor mu ? önceki sayfalarda bi ekranda görmüştüm hava durumu yerleşiyo galiba ama diğerlerini nasıl yerleştiriyoruz? ana ekranda içerik ve widgetlerin çoğalması, hiç boş yer kalmaması şarj süresini kısaltır mı? teşekkurler....
teşekkürler güle güle kullan... n8 fontu
- - - Eklendi - - -
kurduğun uygulamar arka planda parçası çalışıyordur o yüzden ram bu kadar düşük telefonu kapa aç ram geri gelir...
- - - Eklendi - - -
ben navigasyonu kullanmıyorum ama kullananlar haritamı ne indiriyor ondan sonra uyduya bağlanıyorlar... widgetleri yükle telefonu yeniden başlat gözükürler
teşekkürler güle güle kullan... n8 fontu
- - - Eklendi - - -
kurduğun uygulamar arka planda parçası çalışıyordur o yüzden ram bu kadar düşük telefonu kapa aç ram geri gelir...
- - - Eklendi - - -
ben navigasyonu kullanmıyorum ama kullananlar haritamı ne indiriyor ondan sonra uyduya bağlanıyorlar... widgetleri yükle telefonu yeniden başlat gözükürler
hocam Allah razı olsun sendenancak benim merak ettiğim bir şey var ana ekranda 3 tane sayfa var ancak sadece bi tanesine kısayol ekleyebiliyorum diğerlerine ekleyemiyorum nasıl yapcaz bi yardım etsen bi türlü bulamadım
Hakan kardeşim senden allah razı olsun. Dün akşam hallettin işimi. Dün akşamdan beri kullanıyorum hiç bir sorun çıkartmadıÇok iyi birşeymiş neden daha önce yapmamışım çok pişmanım
tamamdır hocam 56 mb
- - - Eklendi - - -
tamamdır hocam 56 mb
Cannot create file C:Program Files/ODEON/JAF/winscard.dll
Emulator de go dedikten sonra gelen şu hatayı bi türlü halledemedim. Napmam gerek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?