sadik5734
Üye
kardesim uzun süredir fp3 ü kullanıyorum telefonun kendi tarayıcısından yada operaden mobil olmayan sitelere girince direk hafıza dolu gibisinden bir hata vererek programdan atıyor bunu düzeltme sansın varmı yada bu problem bendemi acaba hafıza kartını bicimlendirip telefona hard format attım yine sorun devam ediyor...
saol çok saol denedim tel elimden uçuo çok kullanmıyom kaçar diye korkuyom
- - - Eklendi - - -
abi 3x4 le 4x4 ü aynı rara koymuşun ayırırmısın internet kotalıda boş yere 3x4 yüklemiyim
Kardeşim o cfw ile alakalı olan bi durum değil 5800daki kapasite kısıtlı adam yapabileceğinin en iyisini yapmış ama eldeki malzemede yani 5800 çok zayıf
gün geçtikçe sitelerin artan kalitesi eski telefonların donanım yetmezliğine sebep oluyor ve o yüzden atıyor yapıcak bişeyim yok telefonunu değiştirmen gerek...kardesim uzun süredir fp3 ü kullanıyorum telefonun kendi tarayıcısından yada operaden mobil olmayan sitelere girince direk hafıza dolu gibisinden bir hata vererek programdan atıyor bunu düzeltme sansın varmı yada bu problem bendemi acaba hafıza kartını bicimlendirip telefona hard format attım yine sorun devam ediyor...
tmm kardeş yeni güncellemni yüklerim de acaba ne zmn çıkar yeni güncellemen
birader eline sağlık gayet verimli çalışan bir yazılım olmuş başarının devamını dlierim.
Birkaç bir şeyler gözüme çarptı belirtmek istiyorum.
1.Ramblow veya herhangi bir ram temizleme programı kullanınca reset atıyor.(sadece benim tel de mi bilmiyorum)
2.batarya ikonu biraz irice olmuş tuş takımını her açtığımda mesaj ikonu sanıyorum
birader eline sağlık gayet verimli çalışan bir yazılım olmuş başarının devamını dlierim.
Birkaç bir şeyler gözüme çarptı belirtmek istiyorum.
1.Ramblow veya herhangi bir ram temizleme programı kullanınca reset atıyor.(sadece benim tel de mi bilmiyorum)
2.batarya ikonu biraz irice olmuş tuş takımını her açtığımda mesaj ikonu sanıyorum
jaf proğ. hata veriyor
Bunu arkaplanda çalışan uygulamalardan da yapıyor olabilir,whatsapp,wiber ve benzeri uygulama varsa kaldır bencekardesim uzun süredir fp3 ü kullanıyorum telefonun kendi tarayıcısından yada operaden mobil olmayan sitelere girince direk hafıza dolu gibisinden bir hata vererek programdan atıyor bunu düzeltme sansın varmı yada bu problem bendemi acaba hafıza kartını bicimlendirip telefona hard format attım yine sorun devam ediyor...
yok hocam ondan değil telefona hard format atıp denese bile bazı sitelerin masaüstü versiyonuna telefondaki ön bellek yetmiyo en iyisi mobil adresinden sitelere girmekBunu arkaplanda çalışan uygulamalardan da yapıyor olabilir,whatsapp,wiber ve benzeri uygulama varsa kaldır bence
kardeş 01.12 dediğin gece mi yani saatmi yoksa 1 aralıkmı
01.12 de...
12. ayın 1 i 2012
- - - Eklendi - - -
hakan kardeşim bu s60v5 ler için overclock programı var telefonu hızlandırıyomus ne diyosun olabilirmı böyle bişey kullansam sıkıntı yaratırmı ? Teşekkürler
01.12.2012 00.00 dan sonra müsait olsuğum zaman eklerim yeni linki. Başlıktan anlarsın zaten.
- - - Eklendi - - -
yaratmaz deneyip görmen lazım
tmm teşekkür ettimbi fikir danışim dedim
kardeşim denedim 700 mhz clockladim telefon tema efekleri açıkken bile uçuyotema efekti açıkken ram 46 mb kapalı iken 55 mb ram kalıyo bana üstelik opera mobile, opera mini ve müzik çalar bile açık %0 kasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?