haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
rica ederimteşekkür ederim
tüh be bugün sıkılıp yükledim fp3ü bilsem 1 hafta daha beklerdimneyse 1 hafta sonra bide onu yükseltiriz fp3le ilgili ilk yüklemeden sonra hard format atmış olmama rağmen whatapp opere mini yükledikten sonra bi kapatıp açtım ki ana ekran çalışmadı daha doğrusu saat eski orjinalindeki gibi görünüyordu operatör ismi batarya süresi veya alttaki menü arama vs tuşları görünmüyordu tekrar hard format atıp tekrar programları yükledim şimdilik sorun yok gibi görsel olarak güzel orjinalinden daha hızlı. eline emeğine sağlık.
abi orjinaş fwye nasıl dönülüyordu telefonu ben kullanmayacağım da o yüzden eski haline döndürmem lazım :S Anlamıyolar kaliteden abi :S :S
daha ônce bi tarihte yayınlayamazmısın
adobe ve ofis i kullanan var kullanmayan var kullanmayanlar için kaldırması sorun olur... mesaj baloncukları olmaz ama free i-sms i dene aynısıdır.. diğerleride özele giriyor yazılımı birazda kendin düzenlemelisin...kardesim senin cfw kullanıyorum çok güzel eline sağlık yazılıma adobe yi ofis programı birde c 6 teması var ya beyaz olan ellermisin birde iphone muziklerini telefon müziği biraz fazla olsun ben zil sesi olarak telefon muziklerini kullanıyorum sana zahmet olursa güzel olur mesaj olayı samsung yada c 7 gibi olursa güzel olur olmasa senin canın sağolsun hadi kolay gele allaha emanet ol
rica ederim
- - - Eklendi - - -
01.12.2012'DE ÇIKICAK OLAN GÜNCELLEME BİLGİLERİ
808 AUDİO CODECSLER KULLANILDI
DOLBY KULAKLIK SEÇENEĞİ EKLENDİ
FACE BOOK ÇALIŞMAMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ
FONT DEĞİŞTİRİLDİ (N8)
HIZ İÇİN RAM TEMİZLENDİ
HWRM İŞLEM ÖNCELİĞİNİ GELİŞTİRİLDİ
QWERT KLAVYEDE ÇIKMAYAN KLAVYE SEÇENEKLERİ EKLENDİ
OPERATÖR MENÜSÜ EKLENDİ
ÖN BELLEK BOYUTU GELİŞTİRİLDİ
POWER SEÇENEKLERİNE HAFIZA KARTI ÇIKAR İCONU EKLENDİ
XCAP ÖN BELLEĞİNİ ARTTIRILDI
VARSAYILAN KULAKLIK HACMİNİ YÜKSELTİLDİ
VARSAYILAN TARİH 01.12.2012 OLARAK AYARLANDI
VERSİYON BİLGİLERİ YENİDEN DÜZENLENDİ
usta çoklu ev ekranı özelliğide olsabirde vide codec ekleyemezmisin çunku bazı tv kanallarının canlı izletmyo ses ve video kısmen oynatılamıyor diyo
sesmi kötü... İlkez böyle bişe söylendi. Başlıktaki notlarımı dikkate aldınmı eski sistem yeni sistemi karıştırır hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi[/QUOT]- - - Eklendi - - -Ben yükleme yapmadan önce format atmıştım işlemden sonra atmadım. İşlemden sonra kontrol ederken birde kulaklığı deneyince bassların etkinliği kaybedince fazla uğraşmadım. Bu cihazı (X6) en çokta müzik için aldımsesmi kötü... İlkez böyle bişe söylendi. Başlıktaki notlarımı dikkate aldınmı eski sistem yeni sistemi karıştırır hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi
sesmi kötü... İlkez böyle bişe söylendi. Başlıktaki notlarımı dikkate aldınmı eski sistem yeni sistemi karıştırır hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi[/QUOT]- - - Eklendi - - -Ben yükleme yapmadan önce format atmıştım işlemden sonra atmadım. İşlemden sonra kontrol ederken birde kulaklığı deneyince bassların etkinliği kaybedince fazla uğraşmadım. Bu cihazı (X6) en çokta müzik için aldım
hımm anladım. Senin için hangisi iyiyse öyle yap kardeş
yazı tipleri büyük olurmu acaba
modlarımda var ortalama.. yazılımı birazda kendinize göre düzenleyiniz...yeni guncellemede "geri” ve "secenekler” simgelerini ortalayabilirmisin?
saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?